Повезане вести
Сандра Африка запрошена на наступу,: открила је све детаље: "Направио је од пластичног дела чепа на флаши прстен"
Блиц 27.05.2021
Атрактивна певачица Сандра Африка изненадила је многе када је открила да је током наступа добила брачну понуду. - Веровали или не, мушкарци не смеју да ми приђу, не знам зашто. Више ми девојке прилазе. Девојке су те које прилазе… »
Сандра Африка проговорила о просидби: Памтиће ту ноћ до краја живота - открила и када ће се удати!
Мондо 27.05.2021
Ово није први пут да је Сандра Африка запрошена. Ово није први пут да је Сандра Африка запрошена. Певачица Сандра Африка тренутно је у Црној Гори, одакле се већ јављала провокативним објавама на Инстаграму, а сада је свима које… »
Пала просидба на наступу! Сандра Африка открила на какав спектакуларан начин је запрошена!
Курир 27.05.2021
Сандра Африка важи за једну од најзгоднијих певачица на нашој музичкој сцени, а осим што мушкарци уздишу за њом и радо воле да је виде, има и оних који би је одмах и оженили. Како реагује на комплименте и удварање мушкараца и… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 2 сатајош 40 повезаних
На иницијативу Вучића; Сензационално: До 15 часова 14.500 људи се пријавило за упис права својине!
Б92 пре 30 минутајош 117 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 3 сатајош 43 повезане
Завршен састанак Зеленског, Стармера, Макрона и Мерца у Лондону
Телеграф пре 9 минутајош 58 повезаних