Povezane vesti

Sandra Afrika zaprošena na nastupu,: otkrila je sve detalje: "Napravio je od plastičnog dela čepa na flaši prsten"

Sandra Afrika zaprošena na nastupu,: otkrila je sve detalje: "Napravio je od plastičnog dela čepa na flaši prsten"

Blic 27.05.2021
Atraktivna pevačica Sandra Afrika iznenadila je mnoge kada je otkrila da je tokom nastupa dobila bračnu ponudu. - Verovali ili ne, muškarci ne smeju da mi priđu, ne znam zašto. Više mi devojke prilaze. Devojke su te koje prilaze, muškarci ne… »
Sandra Afrika progovorila o prosidbi: Pamtiće tu noć do kraja života - otkrila i kada će se udati!

Sandra Afrika progovorila o prosidbi: Pamtiće tu noć do kraja života - otkrila i kada će se udati!

Mondo 27.05.2021
Ovo nije prvi put da je Sandra Afrika zaprošena. Ovo nije prvi put da je Sandra Afrika zaprošena. Pevačica Sandra Afrika trenutno je u Crnoj Gori, odakle se već javljala provokativnim objavama na Instagramu, a sada je svima koje zanima otkrila i da… »
Pala prosidba na nastupu! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je zaprošena!

Pala prosidba na nastupu! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je zaprošena!

Kurir 27.05.2021
Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, a osim što muškarci uzdišu za njom i rado vole da je vide, ima i onih koji bi je odmah i oženili. Kako reaguje na komplimente i udvaranje muškaraca i da li je nekad… »

Vesti dana »