Повезане вести

Сандра Африка запрошена на наступу,: открила је све детаље: "Направио је од пластичног дела чепа на флаши прстен"

Сандра Африка запрошена на наступу,: открила је све детаље: "Направио је од пластичног дела чепа на флаши прстен"

Блиц 27.05.2021
Атрактивна певачица Сандра Африка изненадила је многе када је открила да је током наступа добила брачну понуду. - Веровали или не, мушкарци не смеју да ми приђу, не знам зашто. Више ми девојке прилазе. Девојке су те које прилазе… »
Сандра Африка проговорила о просидби: Памтиће ту ноћ до краја живота - открила и када ће се удати!

Сандра Африка проговорила о просидби: Памтиће ту ноћ до краја живота - открила и када ће се удати!

Мондо 27.05.2021
Ово није први пут да је Сандра Африка запрошена. Ово није први пут да је Сандра Африка запрошена. Певачица Сандра Африка тренутно је у Црној Гори, одакле се већ јављала провокативним објавама на Инстаграму, а сада је свима које… »
Пала просидба на наступу! Сандра Африка открила на какав спектакуларан начин је запрошена!

Пала просидба на наступу! Сандра Африка открила на какав спектакуларан начин је запрошена!

Курир 27.05.2021
Сандра Африка важи за једну од најзгоднијих певачица на нашој музичкој сцени, а осим што мушкарци уздишу за њом и радо воле да је виде, има и оних који би је одмах и оженили. Како реагује на комплименте и удварање мушкараца и… »

Вести дана »