Povezane vesti
Sandra Afrika zaprošena na nastupu,: otkrila je sve detalje: "Napravio je od plastičnog dela čepa na flaši prsten"
Blic 27.05.2021
Atraktivna pevačica Sandra Afrika iznenadila je mnoge kada je otkrila da je tokom nastupa dobila bračnu ponudu. - Verovali ili ne, muškarci ne smeju da mi priđu, ne znam zašto. Više mi devojke prilaze. Devojke su te koje prilaze, muškarci ne… »
Sandra Afrika progovorila o prosidbi: Pamtiće tu noć do kraja života - otkrila i kada će se udati!
Mondo 27.05.2021
Ovo nije prvi put da je Sandra Afrika zaprošena. Ovo nije prvi put da je Sandra Afrika zaprošena. Pevačica Sandra Afrika trenutno je u Crnoj Gori, odakle se već javljala provokativnim objavama na Instagramu, a sada je svima koje zanima otkrila i da… »
Pala prosidba na nastupu! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je zaprošena!
Kurir 27.05.2021
Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, a osim što muškarci uzdišu za njom i rado vole da je vide, ima i onih koji bi je odmah i oženili. Kako reaguje na komplimente i udvaranje muškaraca i da li je nekad… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 3 satajoš 31 povezana

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 3 satajoš 24 povezane

Sahrana stradalih u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 5 minutajoš 57 povezanih

Burno u Pančevu: Ispred Skupštine grada kordon policije, guranje sa opozicijom i građanima: Narodni zbor u Sremskoj Mitrovici (video)
Blic pre 6 minutajoš 19 povezanih

Ko u Srbiji ima „zvučni top“: Analiza Aleksandra Radića u novom broju Nedeljnika
Nedeljnik pre 7 satijoš 27 povezanih