Povezane vesti

Oglasio se Marić nakon Jovaninog otkaza, jedna stvar ga je posebno razočarala!

Oglasio se Marić nakon Jovaninog otkaza, jedna stvar ga je posebno razočarala!

Vesti online 28.05.2021
Jovana Jeremić, koja je do juče vodila i uređivala jutarnji program “Vikend jutro” na Hepi televiziji, odlučila je da prekine saradnju sa medijskom kućom u kojoj je započela svoju karijeru. – Jovana je bila jedan od najvrednijih radnika na… »
Isplivao PRAVI RAZLOG! Zbog ovoga je Jovana Jeremić DALA OTKAZ na Hepiju!

Isplivao PRAVI RAZLOG! Zbog ovoga je Jovana Jeremić DALA OTKAZ na Hepiju!

Svet & Skandal 28.05.2021
Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je sve kada je dala otkaz na Hepi televiziji na kojoj je provela deset godina. Kako portal Svet&Scandal saznaje, Jovana je napustila Hepi televiziju kako bi se posvetila porodici, a Miomir Marić je o tome bio na… »
"Radila sam bez prestanka, nisam joj se posvećivala - zato moja ćerka još ne govori" Ispovest Jovane Jeremić nakon što je…

"Radila sam bez prestanka, nisam joj se posvećivala - zato moja ćerka još ne govori" Ispovest Jovane Jeremić nakon što je…

Blic 28.05.2021
Voditeljka Jovana Jeremić mnoge je iznenadila kada je saopštila da je dala otkaz na televiziji "Happy" na kojoj je provela godine rada. Kako ističe, razlog njenog postupka je lične prirode, te planira da napravi veliku životnu promenu. Neko vreme… »
Milomir Marić se oglasio o otkazu Jovane Jeremić: "Nije našla za shodno da mi se javi, čuo sam i bio šokiran"

Milomir Marić se oglasio o otkazu Jovane Jeremić: "Nije našla za shodno da mi se javi, čuo sam i bio šokiran"

Blic 27.05.2021
Voditeljka Jovana Jeremić dala je otkaz na televiziji "Happy", što je iznenadilo mnoge, a kako deluje, i njenog šefa Milomira Marića. Naime, Marić se oglasio i poručio da ga Jovana o odlasku sa televizije nije obavestila. - Čuo sam da je dala… »
"Nisam Ja ničija švalerka": Jovana Jeremić nakon otkaza progovorila i o milomiru mariću, a evo šta o svemu misli njen muž

"Nisam Ja ničija švalerka": Jovana Jeremić nakon otkaza progovorila i o milomiru mariću, a evo šta o svemu misli njen muž

Blic 27.05.2021
Voditeljka Jovana Jeremić dala je otkaz na televiziji "Happy", što je mnoge iznenadilo, a sada je u jednom intervju podrobnije objasnila svoju odluku, ali se i osvrnula na odnos sa svojim kolegom Milomirom Marićem. - Želim da se posvetim detetu koje… »

Vesti dana »