Повезане вести

Огласио се Марић након Јованиног отказа, једна ствар га је посебно разочарала!

Огласио се Марић након Јованиног отказа, једна ствар га је посебно разочарала!

Вести онлине 28.05.2021
Јована Јеремић, која је до јуче водила и уређивала јутарњи програм “Викенд јутро” на Хепи телевизији, одлучила је да прекине сарадњу са медијском кућом у којој је започела своју каријеру. – Јована је била један од највреднијих… »
Испливао ПРАВИ РАЗЛОГ! Због овога је Јована Јеремић ДАЛА ОТКАЗ на Хепију!

Испливао ПРАВИ РАЗЛОГ! Због овога је Јована Јеремић ДАЛА ОТКАЗ на Хепију!

Свет & Скандал 28.05.2021
Водитељка Јована Јеремић изненадила је све када је дала отказ на Хепи телевизији на којој је провела десет година. Како портал Свет&Сцандал сазнаје, Јована је напустила Хепи телевизију како би се посветила породици, а Миомир… »
"Радила сам без престанка, нисам јој се посвећивала - зато моја ћерка још не говори" Исповест Јоване Јеремић након што је дала…

"Радила сам без престанка, нисам јој се посвећивала - зато моја ћерка још не говори" Исповест Јоване Јеремић након што је дала…

Блиц 28.05.2021
Водитељка Јована Јеремић многе је изненадила када је саопштила да је дала отказ на телевизији "Хаппи" на којој је провела године рада. Како истиче, разлог њеног поступка је личне природе, те планира да направи велику животну… »
Миломир Марић се огласио о отказу Јоване Јеремић: "Није нашла за сходно да ми се јави, чуо сам и био шокиран"

Миломир Марић се огласио о отказу Јоване Јеремић: "Није нашла за сходно да ми се јави, чуо сам и био шокиран"

Блиц 27.05.2021
Водитељка Јована Јеремић дала је отказ на телевизији "Хаппи", што је изненадило многе, а како делује, и њеног шефа Миломира Марића. Наиме, Марић се огласио и поручио да га Јована о одласку са телевизије није обавестила. - Чуо… »
"Нисам Ја ничија швалерка": Јована Јеремић након отказа проговорила и о миломиру марићу, а ево шта о свему мисли њен муж

"Нисам Ја ничија швалерка": Јована Јеремић након отказа проговорила и о миломиру марићу, а ево шта о свему мисли њен муж

Блиц 27.05.2021
Водитељка Јована Јеремић дала је отказ на телевизији "Хаппи", што је многе изненадило, а сада је у једном интервју подробније објаснила своју одлуку, али се и осврнула на однос са својим колегом Миломиром Марићем. - Желим да се… »

Вести дана »