Povezane vesti
Nakon otkaza Jovana Jeremić oprostila se od vernih gledalaca (FOTO)
Vesti online 28.05.2021
U domaćim medijima kao bomba odjeknula je vest da je Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji “Hepi” gde je godinama vodila jutarnji program “Dobro jutro Srbijo”. Popularna voditeljka u izjavi za medije otkrila je da se na ovaj korak odlučila… »
Oglasila se Jovana Jeremić - da li prelazi na Pink? Voditeljka se javila, ovo je istina o "dogovoru"!
Mondo 28.05.2021
Jovana Jeremić otkrila da li je ponovo gledamo na malim ekranima. Jovana Jeremić otkrila da li je ponovo gledamo na malim ekranima. Nakon što je Jovana Jeremić potvrdila da je dala otkaz na Hepi televiziji i da je više nećemo gledati u Jutarnjem… »
Još jedna voditeljka dala otkaz na hepiju! Posle Jovane Jeremić televiziju napustila i Jelena Petković!
Mondo 28.05.2021
Voditeljka Jelena Petković potvrdila da je prekinula saradnju sa Hepi televizijom! Voditeljka Jelena Petković potvrdila da je prekinula saradnju sa Hepi televizijom! Televiziju Hepi je osim Jovane Jeremić, napustila još jedna voditeljka. U pitanju je… »
Transfer odjeknuo kao bomba! Jovana Jeremić se vraća na male ekrane - evo gde ćemo je od sada gledati!
Mondo 28.05.2021
Voditeljka Jovana Jeremić dan posle otkaza dobila novi posao? Odmah se oglasila! Voditeljka Jovana Jeremić dan posle otkaza dobila novi posao? Odmah se oglasila! Voditeljka Jovana Jeremić navodno je našla novi posao samo 24 sata pošto je dala otkaz… »
Kurir saznaje! Medijska transfer bomba: Jovana Jeremić prelazi na TV Pink!
Kurir 28.05.2021
Kako Kurir ekskluzivno saznaje, voditeljka Jovana Jeremić biće novo pojačanje na televiziji Pink. Voditeljka, koja je juče tokom dana potvrdila medijima da je dala otkaz na Hepi televiziji i ovim svojim potezom iznenadila mnoge, bila je zaštitno lice… »
"Ja sam mozak operacije, dala sam celu sebe": Osvanula poruka Jovane Jeremić nakon otkaza
Blic 28.05.2021
Voditeljka Jovana Jeremić juče je dala otkaz na televiziji "Happy", na kojoj je izgradila dugogodišnju novinarsku karijeru, što je mnoge iznenadilo. Jovana se, naime, sada ponovo oglasila i to putem svog Instagram naloga gde je rešila da se oprosti… »
Dala sam otkaz jer mi dete još nije progovorilo: Jovana šokirala - "Ja radim Jutarnji, a drugi je vaspitavaju"
Mondo 28.05.2021
Voditeljka Jovana Jeremić u ekskluzivnoj izjavi MONDU potvrdila da je dala otkaz na Hepiju zbog ćerkice Lee, a sada i sa kakvim se problemima suočavala dok je uređivala "Jutro" Voditeljka Jovana Jeremić u ekskluzivnoj izjavi MONDU potvrdila da je… »
Jovana Jeremić je kao mala grlila televizor, a ovo je njeno prvo pojavljivanje na TV-u i nije u pitanju rijaliti: Tada je…
Blic 28.05.2021
Voditeljka Jovana Jeremić dala je otkaz na "Happy" televiziji i tim svojim potezom iznenadila mnoge. Ona je često u svojim intervjuima isticala koliko voli televiziju na kojoj je, kako kaže, postala zvezda. Jovana je na "Hepiju" prvo vodila rijaliti… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana