Повезане вести

Након отказа Јована Јеремић опростила се од верних гледалаца (ФОТО)

Након отказа Јована Јеремић опростила се од верних гледалаца (ФОТО)

Вести онлине 28.05.2021
У домаћим медијима као бомба одјекнула је вест да је Јована Јеремић дала отказ на телевизији “Хепи” где је годинама водила јутарњи програм “Добро јутро Србијо”. Популарна водитељка у изјави за медије открила је да се на овај… »
Огласила се Јована Јеремић - да ли прелази на Пинк? Водитељка се јавила, ово је истина о "договору"!

Огласила се Јована Јеремић - да ли прелази на Пинк? Водитељка се јавила, ово је истина о "договору"!

Мондо 28.05.2021
Јована Јеремић открила да ли је поново гледамо на малим екранима. Јована Јеремић открила да ли је поново гледамо на малим екранима. Након што је Јована Јеремић потврдила да је дала отказ на Хепи телевизији и да је више нећемо… »
Још једна водитељка дала отказ на хепију! После Јоване Јеремић телевизију напустила и Јелена Петковић!

Још једна водитељка дала отказ на хепију! После Јоване Јеремић телевизију напустила и Јелена Петковић!

Мондо 28.05.2021
Водитељка Јелена Петковић потврдила да је прекинула сарадњу са Хепи телевизијом! Водитељка Јелена Петковић потврдила да је прекинула сарадњу са Хепи телевизијом! Телевизију Хепи је осим Јоване Јеремић, напустила још једна… »
Трансфер одјекнуо као бомба! Јована Јеремић се враћа на мале екране - ево где ћемо је од сада гледати!

Трансфер одјекнуо као бомба! Јована Јеремић се враћа на мале екране - ево где ћемо је од сада гледати!

Мондо 28.05.2021
Водитељка Јована Јеремић дан после отказа добила нови посао? Одмах се огласила! Водитељка Јована Јеремић дан после отказа добила нови посао? Одмах се огласила! Водитељка Јована Јеремић наводно је нашла нови посао само 24 сата… »
Курир сазнаје! Медијска трансфер бомба: Јована Јеремић прелази на ТВ Пинк!

Курир сазнаје! Медијска трансфер бомба: Јована Јеремић прелази на ТВ Пинк!

Курир 28.05.2021
Како Курир ексклузивно сазнаје, водитељка Јована Јеремић биће ново појачање на телевизији Пинк. Водитељка, која је јуче током дана потврдила медијима да је дала отказ на Хепи телевизији и овим својим потезом изненадила многе… »
"Ја сам мозак операције, дала сам целу себе": Осванула порука Јоване Јеремић након отказа

"Ја сам мозак операције, дала сам целу себе": Осванула порука Јоване Јеремић након отказа

Блиц 28.05.2021
Водитељка Јована Јеремић јуче је дала отказ на телевизији "Хаппи", на којој је изградила дугогодишњу новинарску каријеру, што је многе изненадило. Јована се, наиме, сада поново огласила и то путем свог Инстаграм налога где је… »
Дала сам отказ јер ми дете још није проговорило: Јована шокирала - "Ја радим Јутарњи, а други је васпитавају"

Дала сам отказ јер ми дете још није проговорило: Јована шокирала - "Ја радим Јутарњи, а други је васпитавају"

Мондо 28.05.2021
Водитељка Јована Јеремић у ексклузивној изјави МОНДУ потврдила да је дала отказ на Хепију због ћеркице Лее, а сада и са каквим се проблемима суочавала док је уређивала "Јутро" Водитељка Јована Јеремић у ексклузивној изјави… »
Јована Јеремић је као мала грлила телевизор, а ово је њено прво појављивање на ТВ-у и није у питању ријалити: Тада је…

Јована Јеремић је као мала грлила телевизор, а ово је њено прво појављивање на ТВ-у и није у питању ријалити: Тада је…

Блиц 28.05.2021
Водитељка Јована Јеремић дала је отказ на "Хаппи" телевизији и тим својим потезом изненадила многе. Она је често у својим интервјуима истицала колико воли телевизију на којој је, како каже, постала звезда. Јована је на "Хепију"… »

Вести дана »