Povezane vesti
Ša je javno šutnuo! Tara Simov besna: "Gledam šta se dešava, pogledaj mi podočnjake" Dotakla se i povratka u Zadrugu…
Blic 28.05.2021
Bivša rijaliti učesnica, Tara Simov, koja je diskvalifikovana iz Zadruge, otkrila je da se pomirila sa majkom Miroslavom koja je u lošem zdravstvenom stanju. Njen turbulentan odnos sa Nenadom Aleksićem Ša skrenuo je pažnju javnosti, te svakodnevno… »
Sve je to zbog mog bivšeg dečka! Ša ostavio Taru pred kamerama, ona u šoku - "Bacili su mu rovca, sam je birao"
Mondo 28.05.2021
Bivša rijaliti učesnica Tara Simov, koja je diskvalifikovana iz Zadruge, otkrila da li će platiti kaznu Pinku, ali i pomiriti s rijaliti dečkom Nenadom Aleksićem! Bivša rijaliti učesnica Tara Simov, koja je diskvalifikovana iz Zadruge, otkrila da… »
Vesti dana »

Završen protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti UŽIVO
Novi magazin pre 34 minutajoš 111 povezana

Policijska brigada i građani se povukli sa Bulevara kod Pionirskog parka (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 4 satijoš 21 povezana

Koliko je ljudi bilo na današnjem protestu u Beogradu?
Serbian News Media pre 39 minutajoš 34 povezane