Povezane vesti

Video: Merima Isaković o Lečiću i zlostavljanju žena

Video: Merima Isaković o Lečiću i zlostavljanju žena

Nova 28.05.2021
Ekskluzivni video intervju Merime Isaković u okviru Mikser festivala u kome je pričala zašto se odlučila da posle 43 godine otkrije da ju je kao tek punoletnu studentkinju glume seksualno napastvovao četiri godine stariji kolega Branislav Lečić… »
„Da je Lečić uspeo do kraja, ne znam da li bih bila živa“

„Da je Lečić uspeo do kraja, ne znam da li bih bila živa“

Nova 28.05.2021
U to vreme nije se pričalo o silovanju, bilo je drugo vreme. Uspela sam da ga nadmudrim, rekla je danas Merima Isaković u okviru razgovora "Tačno u podne" na Mikser festivalu. U ekskluzivnom video intervjuu sa Merimom Isaković, koji ste mogli da… »
Uživo obraćanje merime Isaković: Nisam mogla da ćutim na linč Lečića prema Danijeli, prepoznala sam bol u njenom kriku

Uživo obraćanje merime Isaković: Nisam mogla da ćutim na linč Lečića prema Danijeli, prepoznala sam bol u njenom kriku

Večernje novosti 28.05.2021
Foto Privatna arhiva - Kad sam videla besomučni linč koji je Lečić vodio prema Danijeli (Štajnfeld) odlučila sam da joj pružim ruke. Nisam do tada znala za Danijelu. Odreagovala sam prema tome što sam čula na njenom snimku. Prepoznala sam osećaj… »
Merima Isaković se uključila u program uživo: Nisam mogla da ćutim, Danijela nije jedina Lečićeva žrtva!

Merima Isaković se uključila u program uživo: Nisam mogla da ćutim, Danijela nije jedina Lečićeva žrtva!

Mondo 28.05.2021
Glumica tvrdi da je dostavila tužilaštvu pismo u kome je navela da postoje svedoci koji bi mogli da govore o tome kako ih je glumac Branislav Lečić seksualno uznemiravao. Glumica tvrdi da je dostavila tužilaštvu pismo u kome je navela da postoje… »

Vesti dana »