Повезане вести

Видео: Мерима Исаковић о Лечићу и злостављању жена

Видео: Мерима Исаковић о Лечићу и злостављању жена

Нова 28.05.2021
Ексклузивни видео интервју Мериме Исаковић у оквиру Миксер фестивала у коме је причала зашто се одлучила да после 43 године открије да ју је као тек пунолетну студенткињу глуме сексуално напаствовао четири године старији колега… »
„Да је Лечић успео до краја, не знам да ли бих била жива“

„Да је Лечић успео до краја, не знам да ли бих била жива“

Нова 28.05.2021
У то време није се причало о силовању, било је друго време. Успела сам да га надмудрим, рекла је данас Мерима Исаковић у оквиру разговора "Тачно у подне" на Миксер фестивалу. У ексклузивном видео интервјуу са Меримом Исаковић… »
Уживо обраћање мериме Исаковић: Нисам могла да ћутим на линч Лечића према Данијели, препознала сам бол у њеном крику

Уживо обраћање мериме Исаковић: Нисам могла да ћутим на линч Лечића према Данијели, препознала сам бол у њеном крику

Вечерње новости 28.05.2021
Фото Приватна архива - Кад сам видела бесомучни линч који је Лечић водио према Данијели (Штајнфелд) одлучила сам да јој пружим руке. Нисам до тада знала за Данијелу. Одреаговала сам према томе што сам чула на њеном снимку… »
Мерима Исаковић се укључила у програм уживо: Нисам могла да ћутим, Данијела није једина Лечићева жртва!

Мерима Исаковић се укључила у програм уживо: Нисам могла да ћутим, Данијела није једина Лечићева жртва!

Мондо 28.05.2021
Глумица тврди да је доставила тужилаштву писмо у коме је навела да постоје сведоци који би могли да говоре о томе како их је глумац Бранислав Лечић сексуално узнемиравао. Глумица тврди да је доставила тужилаштву писмо у коме је… »

Вести дана »