Повезане вести
Филаделфија померила границе - Хуртс од 255.000.000 долара!
Спортске.нет 28.05.2021
Џејлен Хуртс водио је Филаделфија Иглсе све до Супербола у прошлој сезони. Сјајни квотербек заслужио је титулу МВП-а, а данас је постао најплаћенији играч америчког фудбала. Хуртс је потписао нови петогодишњи уговор са Иглсима… »
Познато када Ђоковић игра финале у Београду
Нова 28.05.2021
Новак Ђоковић се после неочекивне борбе пласирао у финале турнира у Београду победом против Андреја Мартина у три сета 6:1, 4:6, 6:0. Њему ће у финалу ривал бити још један Словак Алекс Молчан који је у другом полуфиналу био… »
Молчан противник Ђоковића у финалу АТП турнира у Београду
Бета 28.05.2021
Словачки тенисер Алекс Молчан пласирао се данас у финале АТП турнира у Београду, након што је у полуфиналу победио Аргентинца Фредерика Делбониса након преокрета 4:6, 6:4, 6:4. Молчан, 255. играч света је славио против Делбониса… »
Ђоковић: Даћу све од себе да освоијим трофеј
Спортски журнал 28.05.2021
– Ово је мој град, увек сам узбуђен кад играм на овом терену. То доноси и одређени притисак, али борићу се најбоље што могу за сутрашњи трофеј – рекао је Новак Ђоковић. Ђоковић је се пласирао у финале АТП турнира у Београду… »
Преседан: Новак, Надал и Федерер ово никада нису доживели
Нова 28.05.2021
Жреб на Ролан Гаросу донео је ситуацију која никада није виђена у тениском свету, а овај преседан је изазвао лавину критику међу легендама широм света. По први пут у историји ће Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер бити у… »
Ђоковић отворено - то никад није било! Новак о пакленом жребу - Рафа, Роџер и ја... Пробаћу да будем тај!
Мондо 28.05.2021
Очекује нас један од узбудљивијих гренд слемова, а први рекет света коментарисао је страховито тежак жреб. Очекује нас један од узбудљивијих гренд слемова, а први рекет света коментарисао је страховито тежак жреб. Најбољи… »
Ђоковић сазнао ривала у финалу турнира у Београду: Квалификант из Словачке стоји Новаку на путу ка новој титули
Вечерње новости 28.05.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Овај 23-годишњак не само да је прошао квалификације већ је дошао у прилику да се бори за трофеј. Ипак, ту га чека тежак задатак, тачније најтежи у виду најбољег тенисера света. Молчан (255. на АТП листи) је… »
Ђоковић након победе: ‘у Париз желим да одем са трофејом из Београда’
Хот спорт 28.05.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у суботу ће се борити за трофеј на Белграде опену. Ноле је после три сета савладао Словака Андреја Мартина са 6:1, 4:6, 6:0. -Почео сам добро меч и још боље сам га завршио. Други сет је био… »
Новак о жребу: Један може у финале, даћу све да то будем ја
Нова 28.05.2021
Новак Ђоковић се пласирао у финале турнира у Београду победим против Словака Андреја Мартина, 119. на АТП листи са 6:1, 4:6, 6:0. „Почео сам веома добро, онда је био тај чудан други сет, који је почео раним брејком. Ствари су… »
"То никад раније није: Било!" Новак Ђоковић о невероватном жребу за Ролан Гарос: Надам се да ће Французи да ми услише молбу!…
Спортал блиц 28.05.2021
Жреб за Ролан Гарос није имао милости према најбољем тенисеру света, а о томе је он и говорио после пласмана у финале "Белграде опен"-а. се, подсетимо, нашао у истој половини париског жреба у којој су му и највећи ривали у… »
Ђоковић размиљша о ролан гаросу: Дуг је пут до мечева са Федерером и Надалом
Вечерње новости 28.05.2021
Фото: Тањуг Ноле се налази у делу жреба где би у четвртфиналу могао да игра са Роџером Федерером, док би у полуфиналу могао да му буде човек који је 13 пута у каријери славио на париској шљаци - Рафаел Надал. - Моје припреме… »
Ђоковић је у Паризу већ отписан, Надала величају као краља! Шпанац добио невероватан поклон и то од Ролан Гароса
Мондо 28.05.2021
Не можемо рећи да није заслужио јер је на том месту заиста доминирао. Не можемо рећи да није заслужио јер је на том месту заиста доминирао. Док Новак Ђоковић јури трофеј у Београду, један од његових највећих ривала се увелико… »
Крај: Ђоковић – Мартин (6:1, 4:6, 6:0)
Моззарт спорт 28.05.2021
Пратите са нама полуфинале Сербиа опена. Тениског краља данас чека још један меч који би требало да послужи као загревање пред Париз. У полуфиналу Сербиа Опена Новак Ђоковић ће играти против Андреја Мартина, словачког тенисера… »
Словак разљутио Новака који га је "почистио" у трећем сету
Моззарт спорт 28.05.2021
Ђоковић се пласирао у финале Београд опена. Није нико па ни сам Новак Ђоковић очекивао да ће непуна два сата да проведе на терену у полуфиналу Београд опена против Андреја Мартина (6:1, 4:6, 6:0). Ипак, више захваљујући… »
"Унервозио сам: Се!" Новак Ђоковић после тотално неочекиваног полуфинала признао: Тешко ми је да играм у Београду!
Спортал блиц 28.05.2021
Новак Ђоковић је наставио са победама на "Белграде опен" турниру, али пласман у финале остварио је теже него што је очекивао. Ђоковић је тек после три сета успео да савлада словачког тенисера Андреја Мартина, 119. са АТП листе… »
Жреб није имао милости према Новаку: До финала, српског аса чека изузетно тежак пут – Федерер и Рафа у истом делу ‘костура’!…
Хот спорт 28.05.2021
Најбољи тенисер света ће имати веома тежак пут до финала Ролан Гароса. Новак Ђоковић имаће изузетно тежак посао у Паризу на Ролан Гаросу, пошто је утисак да је половина жреба у којој се он налази, знатно тежа. У првом колу Новак… »
Новак на претпоследњој станици до титуле у Београду
Моззарт спорт 28.05.2021
Ривал у полуфиналу Словак Мартин. Жреб за Ролан Гарос је испао проблематичан за Новака Ђоковића, са двојицом највећих ривала Рафаелом Надалом и Роџером Федерером на путу пре финала. Али оно што храбри све навијаче најбољег… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
Политика пре 40 минутајош 24 повезане
Првог дана примене закона поднето више од 19.000 захтева за легализацију
Време пре 9 минутајош 19 повезаних