Повезане вести

Абазовић: Знао сам за одлазак Кривокапића за Београд

Абазовић: Знао сам за одлазак Кривокапића за Београд

Нови магазин 28.05.2021
Потпредседник Владе Дритан Абазовић изјавио је да је знао за синоћни одлазак премијера Здравка Кривокапића у Београд, али и да му је сугерисао да нема потребе да се жури са потписивањем уговора са Српском православном црквом… »
Абазовић: Знао сам да Кривокапић иде у Београд, не треба журити са потписивањем

Абазовић: Знао сам да Кривокапић иде у Београд, не треба журити са потписивањем

Н1 Инфо 28.05.2021
Потпредседник Владе Дритан Абазовић изјавио је да је знао за одлазак премијера Здравка Кривокапића у Београд у четвртак увече, али и да му је сугерисао да нема потребе да се жури са потписивањем уговора са Српском православном… »
Абазовић: Нема журбе за потписивање Темељног уговора

Абазовић: Нема журбе за потписивање Темељног уговора

РТС 28.05.2021
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић изјавио је да је знао за одлазак премијера Здравка Кривокапића у Београд, али и да му је сугерисао да нема потребе да се жури са потписивањем уговора са СПЦ. Абазовић тврди да нема… »
„Нема потребе да се жури“: Абазовић о потписивању Темељног уговора СПЦ и Црне Горе

„Нема потребе да се жури“: Абазовић о потписивању Темељног уговора СПЦ и Црне Горе

Спутник 28.05.2021
Потпредседник Владе Дритан Абазовић казао је да је знао за синоћњи одлазак премијера Здравка Кривокапића у Београд, али и да му је сугерисао да нема потребе да се жури са потписивањем Темељног уговора са СПЦ. Иако нема проблем… »
Огласио се и Абазовиц́ о непотписивању Темељног уговора са СПЦ

Огласио се и Абазовиц́ о непотписивању Темељног уговора са СПЦ

Вести онлине 28.05.2021
Потпредседник Владе Дритан Абазовиц́ рекао је да је знао за синоц́њи одлазак премијера Здравка Кривокапиц́а у Београд, али и да му је сугерисао да нема потребе да се жури са потписивањем Темељног уговора са СПЦ. Иако нема… »
Дритан ковао план са кривокапићем: Абазовић признао да је сугерисао да се не потпише уговор са СПЦ

Дритан ковао план са кривокапићем: Абазовић признао да је сугерисао да се не потпише уговор са СПЦ

Вечерње новости 28.05.2021
Абазовић и Кривокапић / Фото Тањуг-АП Иако тврди да нема проблем с тим да уговор са СПЦ буде потписан, Абазовић истиче да га "пре тога треба анализирати и у њему јасно заштитити интересе Црне Горе". - Ми немамо никакав проблем… »

Вести дана »