Povezane vesti
Stefan karić eksplodirao posle bezobraznog klipa misice i repera: U životu te ne bih pogledao da si se meni tako smejala…
Kurir 28.05.2021
Posle klipa gde hvata Nenada Aleksića Ša za zadnjicu, Jovana Ljubisavljević se posvađala sa dečkom, Stefanom Karićem, koji joj više ne veruje. "Već sam te naučio! Baš me briga sa kim ćeš da snimaš spot, veruj mi da me je briga!", vikao je Stefan. "Smara… »
Konačno prikazan video gde misica hvata Ša za zadnjicu! Jovana ćuti od sramote, Karić je napada, a reper napravio lom i plače!…
Kurir 28.05.2021
Učesnicima rijalitija pušten je klip gde Jovana Ljubisavljević hvata Nenada Aleksića Ša za zadnjicu u prolazu. Jovana je ćutala, dok se Ša vidno iznervirao. "Meni izgleda kao da je on bacio neku foru, pa da je želela da ga uštine, ali jebi*a"… »
Vesti dana »

Jovanov (SNS): Rusi i Ukrajinci će posle tri godine ratovanja sesti za sto, a blokaderi histerišu
Beta pre 11 minutajoš 51 povezana

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 47 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 54 povezane

Granica za ulazak u „crvenu“ zonu potrošnje – sa 1.600 na 1.200 kWh mesečno
RTK pre 51 minutajoš 19 povezanih

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih