Povezane vesti
Saznala je da je trudna kada mi je otac preminuo: Boba Živojinović prvi put o bivšoj supruzi - nju je voleo pre Brene!
Mondo 29.05.2021
Boba Živojinović otvoreno o prvom braku i karijeri. Boba Živojinović otvoreno o prvom braku i karijeri. Boba Živojinović nedavno je u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" otkrio javnosti nepoznate detalje o osnivanju "Grand produkcije" i… »
Saznala je da je trudna Kada mi je otac preminuo: Boba Živojinović prvi put o bivšoj supruzi Zorici sa kojom ima sina…
Kurir 29.05.2021
Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović pre braka sa pevačicom Lepom Brenom, bio je oženjen Zoricom Nakić sa kojom je dobio sina Filipa Živojinovića. Boba gotovo nikada da ne govori o svojoj privatnosti, a sada da se dotakao prvog braka i… »
Boba je nju voleo Pre brene: Bivši teniser otkrio nepoznate detalje svog života sa ženom koja mu je rodila sina Filipa
Večernje novosti 29.05.2021
Foto Instagram/lepabrenaa Pre nego što je oženio pevačicu on je bio sa Zoricom Nakić sa kojom ima sina Filipa Živojinovića, a upravo u tom periodu, kako je rekao, zbog jednog događaja, koji se desio njegov život se preokrenuo. - Kada sam počinja… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 8 satijoš 2 povezane