Повезане вести

Сазнала је да је трудна када ми је отац преминуо: Боба Живојиновић први пут о бившој супрузи - њу је волео пре Брене!

Сазнала је да је трудна када ми је отац преминуо: Боба Живојиновић први пут о бившој супрузи - њу је волео пре Брене!

Мондо 29.05.2021
Боба Живојиновић отворено о првом браку и каријери. Боба Живојиновић отворено о првом браку и каријери. Боба Живојиновић недавно је у емисији "Шта сам теби и ко сам себи" открио јавности непознате детаље о оснивању "Гранд… »
Сазнала је да је трудна Када ми је отац преминуо: Боба Живојиновић први пут о бившој супрузи Зорици са којом има сина Филипа!…

Сазнала је да је трудна Када ми је отац преминуо: Боба Живојиновић први пут о бившој супрузи Зорици са којом има сина Филипа!…

Курир 29.05.2021
Бивши тенисер Слободан Боба Живојиновић пре брака са певачицом Лепом Бреном, био је ожењен Зорицом Накић са којом је добио сина Филипа Живојиновића. Боба готово никада да не говори о својој приватности, а сада да се дотакао… »
Боба је њу волео Пре брене: Бивши тенисер открио непознате детаље свог живота са женом која му је родила сина Филипа

Боба је њу волео Пре брене: Бивши тенисер открио непознате детаље свог живота са женом која му је родила сина Филипа

Вечерње новости 29.05.2021
Фото Инстаграм/лепабренаа Пре него што је оженио певачицу он је био са Зорицом Накић са којом има сина Филипа Живојиновића, а управо у том периоду, како је рекао, због једног догађаја, који се десио његов живот се преокренуо. -… »

Вести дана »