Повезане вести
Није се Шапић џаба удавао, за пола сата постао потпредседник СНС
Луфтика 29.05.2021
Александар Шапић, лидер Српског патриотског савеза, изабран је на данашњем Главном одбору СНС за потпредседника те странке. Ту вест је јавности пренео Милош Вучевић, градондачелник Новог Сада и један од потпредседника СНС. Рупе… »
Главни одбор СНС донео одлуку о уједињењу са СПАС-ом
РТК 29.05.2021
Главни одбор Српске напредне странке донео је одлуку о уједињењу са Српским патриотским савезом, чији је лидер Александар Шапић изабран за потпредседника Главног одбора. На седници одржаној у Комбанк дворани, председник странке… »
Најновија вест Н1 инфо и Бета – СПАС званично приступио СНС, Шапић изабран за потпредседника Главног одбора
Глас Шумадије 29.05.2021
Главни одбор Српске напредне странке (СНС) одобрио је једногласно да Српски патриотски савез (СПАС) приступи тој странци, после чега их је председник државе и СНС Александар Вучић позвао да уђу у салу где се седница одржава… »
Шапић избран за потпредседника ГО СНС
ИндексОнлине 29.05.2021
БЕОГРАД – На седници Главног одбора СНС Александар Шапић изабран је за потпредседника ГО странке, саопштио је данас након седнице потпредседник ГО СНС Милош Вучевић. Претходно је ГО донео одлуку о уједињењу са СПАС-ом. “СНС је… »
изгрдио их ко пачавре: „Мора се разговарати са људима“!- рекао Александар Вучић
У центар 29.05.2021
БЕОГРАД – Председник Александар Вучић рекао је да од 1. септембра крећу изборне радње у сусрет Скупштини странке крајем октобра, уз поруку чланству а, пре свега функционерима, да не троше енергију на међустраначке обрачуне, јер… »
Вучић запретио члановима који одају информације из странке, најавио и меру искључења
Јужне вести 29.05.2021
Очекивано, Небојша Стефановић остао је без 2 функције у Српској напредној странци што је потврдио њен председник Александар Вучић на данашњој седници Главног одбора, а Шапићев СПАС и званично је припојен владајућој партији, те… »
Вучић објавио оставку Небојше Стефановића на место председника Градског одбора СНС, а Шапићу пожелео добродошлицу
Југмедиа 29.05.2021
Никада неће бити скидања глава у нашој странци. Добио сам оставку Небојше Стефановића на место председника Градског одбора СНС за Београд, рекао је Вучић на седници Главног одбора СНС-а, а народни посланик и члан председништва… »
СНС – Стефановић поднео оставку
Глас Шумадије 29.05.2021
Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић рекао је данас, гостујући на Телевизији Прва, да је Небојша Стефановић поднео оставку на функцију председника Градског одбора СНС у Београду и истакао да је то победа… »
Вучић: Добио сам оставку Стефановића
ИндексОнлине 29.05.2021
БЕОГРАД – Председник Александар Вучић потврдио је да је добио оставку Небојше Стефановића на место председника Градског одбора СНС у Београду. “Ми ћемо наше односе да решавамо унутар странке”, поручио је Вучић, у обраћању у… »
Вучић: Добио сам оставку Стефановића, рачуни морају да се полажу!
Србија данас 29.05.2021
Председник Србије говорио о сада већ бившем председнику ГО СНС у Београду. Председник Српске напредне странке Александар Вучић рекао је да је добио оставку Небојше Стефановића на место председника ГО СНС Београд. - Добио сам… »
После гласања на локалу, напредњаци данас на Главном одбору одлучују о судбини Стефановића
Јужне вести 29.05.2021
Записници укупно 169 одбора СНС-а биће прелистани и анализирани на данашњој седници Главног одбора Српске напредне странке, а из њих ће, како су најавили, видети мишљење чланова чијим радом од својих страначких колега нису… »
Стефановић поднео оставку на место председника Градског одбора СНС
ИндексОнлине 29.05.2021
БЕОГРАД – У Београду је у току седница Председништва Српске напредне странке (СНС), после које ће у 10 сати почети и седница Главног одбора странке, речено је Тањугу у СНС-у. Посланик СНС-а Владимир Ðукановић рекао је јутрос да… »
Најважнија седница СНС од оснивања- ко лети из странке, да ли се Гашић враћа на место министра одбране!?
У центар 29.05.2021
Седница Главног одбора Спске напредне стране заказана је за данас у 10 часова. Ово је, после повлачења Томислава Николића, бившег председника државе једна од најважнијих, ако не и најважнија седница органа странке од њеног… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана