Povezane vesti
Borbu sa kovidom izgubilo 10 osoba, još 274 zaraženih
RTS 29.05.2021
Prema poslednjim podacima, u Srbiji je od posledica koronavirusa preminulo 10 osoba, a potvrđeno je 274 novih slučajeva zaraze. Testirano je 9.296 uzoraka. 29. 05. 2021. 16:32 U ustanovama socijalne zaštite zaraženo zaraženo devet korisnika i 25… »
Još 10 ljudi u Srbiji preminulo od korone: Obolelo 274, na respiratoru 55
Telegraf 29.05.2021
Ovo je najnoviji presek stanja u vezi sa korona virusom u Srbiji. Korona virus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 274 osobe, a od posledica ove bolesti preminulo je 10 pacijenata. Na respiratoru je 55 pacijenata, a 746 osoba je hospitalizovano. U… »
Epidemiolozi zadovoljni: Evo koliko revakcinisanih građana hoda Srbijom!
Alo 29.05.2021
Broj osoba koje su primile obe doze vakcine protiv koronavirusa premašio je danas 2 miliona. U Srbiji je, prema podacima Ministarstvo zdravlja, potpuno imunizovano 2.019.777 osoba. Do sada je dato ukupno 4.527.079 doza vakcina protiv koron virusa, a… »
U Srbiji manje od 300 novozaraženih, preminulo 10 osoba
IndeksOnline 29.05.2021
BEOGRAD – U Srbiji su u poslednja 24 sata potvrđena 274 nova slučaja korona virusa, na osnovu 9.296 testiranih uzoraka, a preminulo je 10 osoba. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja, na respiratoru je 55 pacijenata. indeksonline.rs… »
Broj revakcinisanih u Srbiji premašio dva miliona: U Beogradu 50 novozaraženih, većina gradova sa manje od 10
Blic 29.05.2021
Broj revakcinisanih osoba u Srbiji premašio je dva miliona, a i situacija sa širenjem zaraze se polako smiruje. U prestonici Srbije kao najvećem žarištu korona virusa je danas registrovano 50 novozaraženih kovidom. U većini gradova širom Srbije danas je… »
KORONA VIRUS: U Srbiji registrovana 274 nova slučaja zaraze, preminulo još 10 pacijenata
Moj Novi Sad 29.05.2021
U Republici Srbiji je do 15 časova 29. maja 2021. godine registrovana ukupno 712.046 slučajeva infekcije Kovid-19. Od poslednjeg izveštaja do danas u 15 časova testirani su uzorci 9.296 osoba, od kojih je 274 pozitivno. Do 15 časova u Republici Srbiji… »
Vesić: Beograd prešao 50 odsto vakcinisanih, tražiću popuštanje mera
Danas 29.05.2021
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je danas da je Beograd prešao pedeset odsto vakcinisanih i da će zbog toga na sledećoj sednici Kriznog štaba tražiti popuštanje mera za suzbijanje korona virusa. „Zahvalan sam svima jer su se pokazali… »
Vesić: Beograd prešao pedeset odsto vakcinisanih, tražiću popuštanje mera
N1 Info 29.05.2021
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da je Beograd prešao pedeset odsto vakcinisanih i da će zbog toga na sledećoj sednici Kriznog štaba tražiti popuštanje mera za suzbijanje koronavirusa. „Zahvalan sam svima jer su se pokazali najodgovorniji u… »
Vesić: Beograd prešao pedeset odsto vakcinisanih
Nova 29.05.2021
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je danas da je Beograd prešao pedeset odsto vakcinisanih i da će zbog toga na sledećoj sednici Kriznog štaba tražiti popuštanje mera za suzbijanje korona virusa. „Zahvalan sam svima jer su se pokazali… »
Više od polovine beograđana vakcinisano: Tražiće se popuštanje rigoroznih kovid mera
Srbija danas 29.05.2021
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je danas da je Beograd prešao pedeset odsto vakcinisanih, čime je pokazana velika odgovornost. - To praktično znači da su svaka druga Beograđanka i Beograđanin vakcinisani. Zahvalan sam svima jer su se pokazali… »
Bravo Beograđani: Vakcinisano više od 50 odsto građana građana
Večernje novosti 29.05.2021
Foto: Z. Gligorijević – To praktično znači da su svaka druga Beograđanka i Beograđanin vakcinisani. Zahvalan sam svima jer su se pokazali najodgovorniji u Srbiji. Sinoć smo bili na 49,9 odsto, nedostajalo je nekoliko stotina vakcinisanih, što se dogodilo… »
Vesti dana »
Studenti objavili detaljan plan marša od Beograda do Novog Sada (FOTO)
Vesti online pre 42 minutajoš 26 povezanih
Nije izabrana nova vlada privremenih prištinskih institucija, Kurti nije dobio većinu
RTV pre 57 minutajoš 29 povezanih
Premijer sazvao hitan sastanak vlade: Brutalno ubistvo u Sloveniji
Večernje novosti pre 22 minutajoš 16 povezanih