Повезане вести
Мандић: Кривокапић је био гарант да ће Уговор бити потписан
Дневник 29.05.2021
ПОДГОРИЦА: Један од лидера Демократског фронта, најјаче чланице владајуће коалиције у Црној Гори, Андрија Мандић изјавио је данас да је садашњи премијер Здравко Кривокапић уочи избора том савезу са високих црквених адреса… »
Кривокапић: Најавио сам да се спрема афера, то неће проћи
Нова 29.05.2021
Председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је данас да је пре два дана, неколико сати пред одлазак у Београд, у одговору на, како је навео, "клевете једног од лидера ДФ-а", јавности најавио да је припремљена афера. „И… »
Мандић: Кривокапић је био гарант да ће Уговор бити потписан
Нова 29.05.2021
Један од лидера Демократског фрона, најјаче чланице владајуће коалиције у Црној Гори, Андрија Мандић изјавио је данас да је садашњи премијер Здравко Кривокапић уочи избора том савезу са високих црквених адреса предложен као… »
Кривокапић оптужио ДФ и Мандића да Уговором руше владу
Нова 29.05.2021
Црногорски премијер Здравко Кривокапић, који је најпре пристао, а потом одустао да у Београду са патријархом СПЦ Порфиријем потпише претходно договорени и усаглашени Темељни уговор, оптужио је вечерас Демократски фронт, директно… »
"Потписаћу Уговор у својој земљи": Кривокапић о посети Београду, темељном уговору са СПЦ и избору митрополита…
Блиц 29.05.2021
"Бићу потпуно директан: господо лидери Демократског фронта и сви који се кријете испред или иза њих немојте мене учити о мојој вери и о мојој цркви. Ваш однос према Цркви, Митрополиту Амфилохију а тиме и народу Црне Горе… »
Кривокапић: Отишао сам код патријарха не слутећи да тиме улазим у политичку игру
Данас 28.05.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић поручио је у отвореном писму јавности да се гнуша идеје да неко може и помислити да он може и жели да доведе у питање потписивање Темељног уговора са Српском православном црквом, додавши… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 32 минутајош 29 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 32 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних