Повезане вести
Мандић: Кривокапић је био гарант да ће Уговор бити потписан
Дневник 29.05.2021
ПОДГОРИЦА: Један од лидера Демократског фронта, најјаче чланице владајуће коалиције у Црној Гори, Андрија Мандић изјавио је данас да је садашњи премијер Здравко Кривокапић уочи избора том савезу са високих црквених адреса… »
Кривокапић: Најавио сам да се спрема афера, то неће проћи
Нова 29.05.2021
Председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је данас да је пре два дана, неколико сати пред одлазак у Београд, у одговору на, како је навео, "клевете једног од лидера ДФ-а", јавности најавио да је припремљена афера. „И… »
Мандић: Кривокапић је био гарант да ће Уговор бити потписан
Нова 29.05.2021
Један од лидера Демократског фрона, најјаче чланице владајуће коалиције у Црној Гори, Андрија Мандић изјавио је данас да је садашњи премијер Здравко Кривокапић уочи избора том савезу са високих црквених адреса предложен као… »
Кривокапић оптужио ДФ и Мандића да Уговором руше владу
Нова 29.05.2021
Црногорски премијер Здравко Кривокапић, који је најпре пристао, а потом одустао да у Београду са патријархом СПЦ Порфиријем потпише претходно договорени и усаглашени Темељни уговор, оптужио је вечерас Демократски фронт, директно… »
"Потписаћу Уговор у својој земљи": Кривокапић о посети Београду, темељном уговору са СПЦ и избору митрополита…
Блиц 29.05.2021
"Бићу потпуно директан: господо лидери Демократског фронта и сви који се кријете испред или иза њих немојте мене учити о мојој вери и о мојој цркви. Ваш однос према Цркви, Митрополиту Амфилохију а тиме и народу Црне Горе… »
Кривокапић: Отишао сам код патријарха не слутећи да тиме улазим у политичку игру
Данас 28.05.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић поручио је у отвореном писму јавности да се гнуша идеје да неко може и помислити да он може и жели да доведе у питање потписивање Темељног уговора са Српском православном црквом, додавши… »
Вести дана »
Трамп: Зеленски још није ни прочитао мировни предлог САД, разочаран сам
НИН пре 19 минутајош 24 повезане
Анђелковић: Пријава нелегалних објеката у 586 пошта широм Србије, обучено 2.503 радника
РТВ пре 9 минутајош 22 повезане
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 14 минутајош 19 повезаних