Повезане вести

Кривокапић и други званичници Црне Горе поздравили избор Јоаникија за митроплита

Кривокапић и други званичници Црне Горе поздравили избор Јоаникија за митроплита

Телеграф 29.05.2021
"Достојан! На многаја љета!", написао је Кривокапић на свом Твитер налогу. Црногорски премијер Здравко Кривокапић изразио је задовољство данашњим избором владике Јоаникија за митрополита црногорско-приморског, преноси Тањуг… »
„Црна Гора је добила коначан рам“: Марко Милачић о избору Јоаникија за митрополита

„Црна Гора је добила коначан рам“: Марко Милачић о избору Јоаникија за митрополита

Спутник 29.05.2021
Лидер Праве Црне Горе Марко Милачић огласио се поводом избора досадашњег епископа будимљанско-никшићког Јоаникија за новог митрополита црногорско-приморског, истичући да је тиме Црна Гора добила свој коначни рам. Саопштење… »
Марко Милачић из Праве Црне Горе: Срећан нам нови, по нашем срцу и мери изабран митрополит

Марко Милачић из Праве Црне Горе: Срећан нам нови, по нашем срцу и мери изабран митрополит

Курир 29.05.2021
Поводом избора Јоаникија за митрополита црногорско приморског, честитку је упутио и Марко Милачић, председник Праве Црне Горе. "Поново је рођен Митрополит. У земљу која је сва у Митрополиту, његовом крсту и вери да ће бити… »
Добили смо достојног духовног пастира: Бечић честитао Јоаникију избор за митрополита

Добили смо достојног духовног пастира: Бечић честитао Јоаникију избор за митрополита

Курир 29.05.2021
Председник црногорског парламента Алекса Бечић честитао је Јоаникију Мићовићу избор за новог митрополита црногорско-приморског. "Упућујем најсрдачније честитке митрополиту црногорско-приморском господину Јоаникију Мићовићу на… »
Реакције црногорских званичника на избор Јоаникија за митрополита

Реакције црногорских званичника на избор Јоаникија за митрополита

Спутник 29.05.2021
Црногорски званичници и лидери странака поздравили су избор владике Јоаникија за митрополита црногорско-приморског и Методија за владику будимљанско-никшићког. „Верујем да ћемо сви заједнички са својих позиција дати допринос… »
Кривокапић: Верујем да ће Јоаникије бити достојан наследник Амфилохија

Кривокапић: Верујем да ће Јоаникије бити достојан наследник Амфилохија

Спутник 29.05.2021
Црногорски премијер Здравко Кривокапић поздравио је избор владике Јоаникија за новог митрополита црногорско-приморског и поручио како верује да ће он бити достојан наследник митрополита Амфилохија. „Срећан сам јер је Митрополија… »
Црногорски званичници честитали избор Јоаникија и Методија

Црногорски званичници честитали избор Јоаникија и Методија

РТВ 29.05.2021
ПОДГОРИЦА - Црногорски званичници и лидери странака поздравили су данас избор владике Јоаникија за митрополита црногорско-приморског и Методија за владику будимљанско-никшићког. Председник Скупштине Алекса Бечић је, уз честитке… »
Кривокапић честитао избор јоаникија: Срећан сам јер је мпц добила митрополита за ког смо се молили

Кривокапић честитао избор јоаникија: Срећан сам јер је мпц добила митрополита за ког смо се молили

Правда 29.05.2021
Срећан сам јер је Митрополија црногорско-приморска добила Митрополита за ког смо се молили, саопштио је предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић. Досадашњи епископ будимљанско-никшићки Јоаникије изабран је данас за… »
Реакције Кривокапића и Бечића након избора Јоаникија за митрополита црногорско-приморског

Реакције Кривокапића и Бечића након избора Јоаникија за митрополита црногорско-приморског

РТС 29.05.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић и председник Скуптшине Црне Горе Алекса Бечић огласили су се на "Твитеру" поводом избора досадашњег епископа будимљанско-никшићог Јоаникија за митрополита црногорско-приморског. "Срећан сам… »
Кривокапић поздравио избор Јоаникија за митрополита црногорско-приморског

Кривокапић поздравио избор Јоаникија за митрополита црногорско-приморског

Политика 29.05.2021
ПОДГОРИЦА – Црногорски премијер Здравко Кривокапић изразио је задовољство данашњим избором владике Јоаникија за митрополита црногорско-приморског, јавља Тањуг. „Срећан сам јер је Митрополија црногорско-приморска добила… »
Срамота Уместо да се завуче у мишју рупу, Кривокапић се поново оглашава након скандала!

Срамота Уместо да се завуче у мишју рупу, Кривокапић се поново оглашава након скандала!

Ало 29.05.2021
Досадашњи епископ будимљанско-никшићки Јоаникије изабран је данас за митрополита црногорско-приморског. Срећан сам јер је Митрополија црногорско-приморска добила Митрополита за ког смо се молили, саопштио је председник Владе… »
Мандић одговорио премијеру: Кривокапић руши владу – сад коначно знамо с ким имамо посла!

Мандић одговорио премијеру: Кривокапић руши владу – сад коначно знамо с ким имамо посла!

Правда 29.05.2021
Нико боље не руши владу Здравка Кривокапића од њега самог, јер његови поступци највише говоре о дометима његове политичке и државотворне мисли и ситуацији у самој влади, коментар је Андрије Мандића, лидера Демократског… »
Мандић поручује Кривокапићу: Потпиши одмах Темељни уговор или…

Мандић поручује Кривокапићу: Потпиши одмах Темељни уговор или…

Вести онлине 29.05.2021
Председник Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић позвао је у име тог “моћног” савеза, премијера Здравка Кривокапића да одмах потпише Темељни уговор са СПЦ, а да пре тога од патријарха… »
Кривокапић се поново огласио: Неће вам то проћи! (ВИДЕО)

Кривокапић се поново огласио: Неће вам то проћи! (ВИДЕО)

Вести онлине 29.05.2021
Председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да је пре два дана, неколико сати пред одлазак у Београд, у одговору на, како је навео, “клевете једног од лидера ДФ-а”, јавности најавио да је припремљена афера. – И… »
Кривокапић: Пре одласка у Београд сам рекао да је припремљена афера, то вам неће проћи

Кривокапић: Пре одласка у Београд сам рекао да је припремљена афера, то вам неће проћи

РТС 29.05.2021
Темељни уговор ће бити потписан уз народ Црне Горе који се за њега изборио, поручио је црногорски премијер Здравко Кривокапић. Здравко Кривокапић је објавио на Твитеру да је пре два дана, неколико сати пред одлазак у Београд, у… »
Кривокапић се опет правда и оптужује ДФ: Огласио се на твитеру, обећава потпис на Темељном уговору који је сам одложио

Кривокапић се опет правда и оптужује ДФ: Огласио се на твитеру, обећава потпис на Темељном уговору који је сам одложио

Вечерње новости 29.05.2021
Фото: АП Пхото/Ристо Бозовиц - Пре два дана, неколико сати пред одлазак у Београд, у одговору на клевете једног од лидера ДФ-а, јавности сам најавио да је припремљена афера. И данас понављам: Неће вам то проћи! Темељни уговор… »
Амфилохије се преврће у гробу Црногорски премијер понизио СПЦ и разочарао оне који су га бирали

Амфилохије се преврће у гробу Црногорски премијер понизио СПЦ и разочарао оне који су га бирали

Ало 29.05.2021
Дао је себи за право да Сабору наређује кога ће изабрати за митрополита црногорско-приморског, а одбио је да са Порфиријем потпише Темељни уговор између СПЦ и државе Црне Горе. Здравко Кривокапић, премијер Црне Горе направио је… »

Вести дана »