Povezane vesti
Dušice, čemu toliko peglanje filterima i šminkom?! Voditeljku isprozivali zbog veštačkog izgleda, a niko nije očekivao obrt…
Kurir 29.05.2021
Voditeljka Dušica Jakovljević promenila je svoj izgled u odnosu na ranije, pa je često na udaru kritika, naročito onih koji govore kako "preteruje s filterima". Nakon što je objavila sliku iz provoda, Dušici je jedna korisnica Instagrama poručila kako bi… »
Na prozivke zbog "peglanja" odbrusila još žešćom slikom: Dušici poručili da ne liči na sebe, ali ovome se nisu nadali!
Mondo 29.05.2021
Voditeljka Dušica Jakovljević odgovorila je slikom koja je mnoge iznenadila. Voditeljka Dušica Jakovljević odgovorila je slikom koja je mnoge iznenadila. Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević, koja je nedavno uživala na moru, dosta je promenila svoj… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada o rebalansu budžeta, razišla se grupa građana koja je blokirala zgradu
RTS pre 2 satajoš 60 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Forbes pre 3 satajoš 15 povezanih

Ministar Đurić: Srbija prva zemlja iz ovog dela sveta koja je sprovela delimičnu evakuaciju iz Izraela
Kurir pre 4 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 2 satajoš 67 povezanih