Повезане вести
Неутешни Гундоган - Данас боли још више
Спортске.нет 30.05.2021
Фудбалер Манчестер ситија Илкај Гундоган изјавио је данас да га много боли пораз у финалу Лиге шампиона. "Тешко је написати било шта после пораза у великом финалу. Били смо тако близу и много боли, данас више него јуче, искрен да… »
Гундогану тешко пао пораз: Данас боли још више него јуче
Нова 30.05.2021
Фудбалер Манчестер ситија Илкај Гундоган тешко је поднео пораз у финалу Лиге шампиона од Челсија. Финале елитног такмичења решено је једним голом Каија Хаверца у 42. минуту меча одиграног на стадиону Драгао у Порту. „Тешко је… »
Хаверц: Радио сам 15 година за ово
Спортски журнал 30.05.2021
Челси је други пут у клупској историји освојио титулу првака Европе, први пут после 2012. године. Стрелац победоносног гола за Челси у вечерашњем финалу Лиге шампиона Кај Хаверц оценио је да је његова екипа заслужено победила… »
Генијална прича - пили шампањац из тухелових патика: Играчи му љубили стопе и исмевали Пари сен Жермен! (видео)
Мондо 30.05.2021
Челси је постао првак Европе, а сви су се питали која је фора са патикама... Челси је постао првак Европе, а сви су се питали која је фора са патикама... Челси је синоћ освојио Лигу шампиона, други пут у историји, а играч одлуке… »
Тухел био каменчић у Пеповој ципели, Маунт плакао због оца
Нова 30.05.2021
Тренер фудбалера Челсија Томас Тухел рекао је да су његови играчи били одлучни да освоје Лигу шампиона и да је екипа желела да буде "каменчић у ципели" Манчестер ситија. „Невероватно је поделити ово са свима. Успели смо. Не знам… »
Хаверц: Не знам шта бих рекао; Аспи: Невероватно!
Н1 Инфо 30.05.2021
Фудбалери Челсија Каи Хаверц и Сесар Аспиликуета блистали су од среће после освајања Лиге шампиона. Плави су до друге европске титуле стигли победом над Манчестер Ситијем у финалу Лиге шампиона (1:0). Стрелац победоносног гола… »
Сујетни Гвардиола неће да призна грешку: Фернандињо и Родри? Извео сам најбољи тим!
Мондо 30.05.2021
Челси је управо због "рупе" дао и гол... Челси је управо због "рупе" дао и гол... Челси је претходне ноћи освојио Лигу шампиона тако што је у финалу победио Манчестер сити (1:0) голом Каија Хаверца, пошто је Пеп Гвардиола опет… »
После првенца за трофеј Лиге шампиона отела му се псовка (видео)
Моззарт спорт 30.05.2021
Челсијев јунак није могао да суздржи емоције и контролише речник после великог успеха. Начекао се Каи Хаверц да упише првенац у Лиги шампиона, а учинио је то у најбољем могућем тренутку. У финалу, за победу 1:0. Млади Немац био… »
Лудница Челсијевог хероја након финала, у првој изјави након меча морао да опсује - одмах му пришао капитен: "Ово сам чекао 15…
Спортал блиц 29.05.2021
У спектакуларном финалу Лиге шампиона фудбалери Челсија су савладали Манчестер сити и освојили Лигу шампиона. Херој "плаваца" је млади Каи Хаверц, који је постигао гол одлуке у 42. минуту. Након меча, талентовани фудбалер који је… »
Ово нико није очекивао! Судија финала Лиге шампиона усред првог полувремена послао све играче ван терена - на минут
Спортал блиц 29.05.2021
У финалу Лиге шампиона састали су се Манчестер сити и Челси, а у завршници првог полувремена десила се неочекивана сцена. Наиме, судија Антонио Матеу Лахоз је у 36. минуту прекинуо утакмицу. Он је то учинио на минут - да би се… »
Вести дана »
(БЛОГ) Јаћимовић и његов син штрајкују глађу: "Изгубио сам вољу за животом кад сам видео колико су децу испребијали"
Н1 Инфо пре 58 минутајош 48 повезаних
Одређен притвор Миши Бачулову: Виши суд у Београду донео нову одлуку
Мондо пре 34 минутајош 25 повезаних
(Видео) У једном дану киша ће „препљуштати“ месечни просек! Сиво, облачно и хладно, а онда потоп Делови Србије се већ добро забелели температура пала испод 0
Дневник пре 54 минутајош 61 повезана
У Загребу гори зграда Вјесника; Пленковић: Пожар под контролом, штета огромна
РТВ пре 3 сатајош 60 повезаних