Povezane vesti
Neutešni Gundogan - Danas boli još više
Sportske.net 30.05.2021
Fudbaler Mančester sitija Ilkaj Gundogan izjavio je danas da ga mnogo boli poraz u finalu Lige šampiona. "Teško je napisati bilo šta posle poraza u velikom finalu. Bili smo tako blizu i mnogo boli, danas više nego juče, iskren da budem", napisao je… »
Gundoganu teško pao poraz: Danas boli još više nego juče
Nova 30.05.2021
Fudbaler Mančester sitija Ilkaj Gundogan teško je podneo poraz u finalu Lige šampiona od Čelsija. Finale elitnog takmičenja rešeno je jednim golom Kaija Haverca u 42. minutu meča odigranog na stadionu Dragao u Portu. „Teško je napisati bilo šta… »
Haverc: Radio sam 15 godina za ovo
Sportski žurnal 30.05.2021
Čelsi je drugi put u klupskoj istoriji osvojio titulu prvaka Evrope, prvi put posle 2012. godine. Strelac pobedonosnog gola za Čelsi u večerašnjem finalu Lige šampiona Kaj Haverc ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Mančester siti i… »
Genijalna priča - pili šampanjac iz tuhelovih patika: Igrači mu ljubili stope i ismevali Pari sen Žermen! (video)
Mondo 30.05.2021
Čelsi je postao prvak Evrope, a svi su se pitali koja je fora sa patikama... Čelsi je postao prvak Evrope, a svi su se pitali koja je fora sa patikama... Čelsi je sinoć osvojio Ligu šampiona, drugi put u istoriji, a igrač odluke u velikom finalu… »
Haverc: Ne znam šta bih rekao; Aspi: Neverovatno!
N1 Info 30.05.2021
Fudbaleri Čelsija Kai Haverc i Sesar Aspilikueta blistali su od sreće posle osvajanja Lige šampiona. Plavi su do druge evropske titule stigli pobedom nad Mančester Sitijem u finalu Lige šampiona (1:0). Strelac pobedonosnog gola bio je Haverc… »
Tuhel bio kamenčić u Pepovoj cipeli, Maunt plakao zbog oca
Nova 30.05.2021
Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je da su njegovi igrači bili odlučni da osvoje Ligu šampiona i da je ekipa želela da bude "kamenčić u cipeli" Mančester sitija. „Neverovatno je podeliti ovo sa svima. Uspeli smo. Ne znam šta da… »
Sujetni Gvardiola neće da prizna grešku: Fernandinjo i Rodri? Izveo sam najbolji tim!
Mondo 30.05.2021
Čelsi je upravo zbog "rupe" dao i gol... Čelsi je upravo zbog "rupe" dao i gol... Čelsi je prethodne noći osvojio Ligu šampiona tako što je u finalu pobedio Mančester siti (1:0) golom Kaija Haverca, pošto je Pep Gvardiola opet odlučio da se… »
Posle prvenca za trofej Lige šampiona otela mu se psovka (video)
Mozzart sport 30.05.2021
Čelsijev junak nije mogao da suzdrži emocije i kontroliše rečnik posle velikog uspeha. Načekao se Kai Haverc da upiše prvenac u Ligi šampiona, a učinio je to u najboljem mogućem trenutku. U finalu, za pobedu 1:0. Mladi Nemac bio je junak… »
Ludnica Čelsijevog heroja nakon finala, u prvoj izjavi nakon meča morao da opsuje - odmah mu prišao kapiten: "Ovo sam čekao…
Sportal blic 29.05.2021
U spektakularnom finalu Lige šampiona fudbaleri Čelsija su savladali Mančester siti i osvojili Ligu šampiona. Heroj "plavaca" je mladi Kai Haverc, koji je postigao gol odluke u 42. minutu. Nakon meča, talentovani fudbaler koji je ovog leta stigao u… »
Ovo niko nije očekivao! Sudija finala Lige šampiona usred prvog poluvremena poslao sve igrače van terena - na minut
Sportal blic 29.05.2021
U finalu Lige šampiona sastali su se Mančester siti i Čelsi, a u završnici prvog poluvremena desila se neočekivana scena. Naime, sudija Antonio Mateu Lahoz je u 36. minutu prekinuo utakmicu. On je to učinio na minut - da bi se igrači okrepili… »
Vesti dana »
Profesori Gimnazije u Subotici: Ulica je sada jedino mesto gde držimo čas
Danas pre 1 satjoš 41 povezana
„Znaš koje milione uzima i malo mu“: Skaj poruke otkrivaju kako izgleda borba u novosadskom SNS-u za novac i naklonost Andreja Vučića
Nova pre 8 satijoš 6 povezanih
Na dan bojkota niže cene najavio još jedan veliki trgovački lanac u Hrvatskoj
Sputnik pre 6 satijoš 21 povezana