Повезане вести

Неутешни Гундоган - Данас боли још више

Неутешни Гундоган - Данас боли још више

Спортске.нет 30.05.2021
Фудбалер Манчестер ситија Илкај Гундоган изјавио је данас да га много боли пораз у финалу Лиге шампиона. "Тешко је написати било шта после пораза у великом финалу. Били смо тако близу и много боли, данас више него јуче, искрен да… »
Гундогану тешко пао пораз: Данас боли још више него јуче

Гундогану тешко пао пораз: Данас боли још више него јуче

Нова 30.05.2021
Фудбалер Манчестер ситија Илкај Гундоган тешко је поднео пораз у финалу Лиге шампиона од Челсија. Финале елитног такмичења решено је једним голом Каија Хаверца у 42. минуту меча одиграног на стадиону Драгао у Порту. „Тешко је… »
Хаверц: Радио сам 15 година за ово

Хаверц: Радио сам 15 година за ово

Спортски журнал 30.05.2021
Челси је други пут у клупској историји освојио титулу првака Европе, први пут после 2012. године. Стрелац победоносног гола за Челси у вечерашњем финалу Лиге шампиона Кај Хаверц оценио је да је његова екипа заслужено победила… »
Генијална прича - пили шампањац из тухелових патика: Играчи му љубили стопе и исмевали Пари сен Жермен! (видео)

Генијална прича - пили шампањац из тухелових патика: Играчи му љубили стопе и исмевали Пари сен Жермен! (видео)

Мондо 30.05.2021
Челси је постао првак Европе, а сви су се питали која је фора са патикама... Челси је постао првак Европе, а сви су се питали која је фора са патикама... Челси је синоћ освојио Лигу шампиона, други пут у историји, а играч одлуке… »
Тухел био каменчић у Пеповој ципели, Маунт плакао због оца

Тухел био каменчић у Пеповој ципели, Маунт плакао због оца

Нова 30.05.2021
Тренер фудбалера Челсија Томас Тухел рекао је да су његови играчи били одлучни да освоје Лигу шампиона и да је екипа желела да буде "каменчић у ципели" Манчестер ситија. „Невероватно је поделити ово са свима. Успели смо. Не знам… »
Хаверц: Не знам шта бих рекао; Аспи: Невероватно!

Хаверц: Не знам шта бих рекао; Аспи: Невероватно!

Н1 Инфо 30.05.2021
Фудбалери Челсија Каи Хаверц и Сесар Аспиликуета блистали су од среће после освајања Лиге шампиона. Плави су до друге европске титуле стигли победом над Манчестер Ситијем у финалу Лиге шампиона (1:0). Стрелац победоносног гола… »
Сујетни Гвардиола неће да призна грешку: Фернандињо и Родри? Извео сам најбољи тим!

Сујетни Гвардиола неће да призна грешку: Фернандињо и Родри? Извео сам најбољи тим!

Мондо 30.05.2021
Челси је управо због "рупе" дао и гол... Челси је управо због "рупе" дао и гол... Челси је претходне ноћи освојио Лигу шампиона тако што је у финалу победио Манчестер сити (1:0) голом Каија Хаверца, пошто је Пеп Гвардиола опет… »
После првенца за трофеј Лиге шампиона отела му се псовка (видео)

После првенца за трофеј Лиге шампиона отела му се псовка (видео)

Моззарт спорт 30.05.2021
Челсијев јунак није могао да суздржи емоције и контролише речник после великог успеха. Начекао се Каи Хаверц да упише првенац у Лиги шампиона, а учинио је то у најбољем могућем тренутку. У финалу, за победу 1:0. Млади Немац био… »
Лудница Челсијевог хероја након финала, у првој изјави након меча морао да опсује - одмах му пришао капитен: "Ово сам чекао 15…

Лудница Челсијевог хероја након финала, у првој изјави након меча морао да опсује - одмах му пришао капитен: "Ово сам чекао 15…

Спортал блиц 29.05.2021
У спектакуларном финалу Лиге шампиона фудбалери Челсија су савладали Манчестер сити и освојили Лигу шампиона. Херој "плаваца" је млади Каи Хаверц, који је постигао гол одлуке у 42. минуту. Након меча, талентовани фудбалер који је… »
Ово нико није очекивао! Судија финала Лиге шампиона усред првог полувремена послао све играче ван терена - на минут

Ово нико није очекивао! Судија финала Лиге шампиона усред првог полувремена послао све играче ван терена - на минут

Спортал блиц 29.05.2021
У финалу Лиге шампиона састали су се Манчестер сити и Челси, а у завршници првог полувремена десила се неочекивана сцена. Наиме, судија Антонио Матеу Лахоз је у 36. минуту прекинуо утакмицу. Он је то учинио на минут - да би се… »

Вести дана »