Povezane vesti
Dobila sam udarac u glavu, vukao me je za kosu! Dragana Mitar otkrila nove detalje incidenta sa bivšim dečkom!
Kurir 30.05.2021
Bivša učesnica rijalitija Dragana Mitar objavila je na Instagramu da je pretrpela fizičko nasilje od svog dečka Đorđa Gajića. Naime, ona je podelila kako je došlo do svađe nakon izlaska, a sada je otkrila nove detalje incidenta. - Dobila sam… »
"Dobila sam udarce u glavu,: počupana sam za kosu": Novi detalji incidenta, Dragana Mitar o nasilju koje je doživela
Blic 30.05.2021
Nekadašnja zadrugarka i modelsica Dragana Mitar objavila je sinoć na Instagramu da je doživela nasilje od svog emotivnog partnera, a sada je otkrila nove detalje incidenta. - Jesam, dobila sam par udaraca u glavu i počupana sam za kosu, a sve to se… »
Dobila sam par udaraca u glavu: Bivša Modelsica o detaljima napada bivšeg dečka - čupao me je za kosu!
Mondo 30.05.2021
Ispričala šta se desilo. Ispričala šta se desilo. Bivša članica gupe Models i nekadašnja učesnica Zadruge, Dragana Mitar ranije je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila da je nakon provoda dobila batine od kako je napisala, sada već bivšeg… »
Draganu Mitar pretukao dečko! Bivša učesnica rijalitija se oglasila nakon incidenta: Udario mi je iz čista mira! (foto)
Kurir 30.05.2021
Bivša "Modelsica" i rijaliti učesnica Dragana Mitar objavila je na svom Instagram profilu da je noćas pretučena. Naime, ona je na Instagramu celo veče delila video snimke i fotografije iz provoda, da bi na kraju saopštila da je doživela fizičko… »
Vesti dana »
Požar u tržnom centru "Ušće": Na Novom Beogradu sve vrvi od vatrogasaca i policije: Vatra planula u garaži, u toku evakuacija (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Objavljen prvi primer srpske NVO kojoj je Tramp ukinuo pare od USAID-a: Evo za šta su dobili milion i po evra
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 5 satijoš 1 povezana