Povezane vesti
Sigurno je da postoje pregovori, ali iza mojih očiju: Micić pričao o nastavku karijere, ali i o finalu Evrolige!
Hot sport 30.05.2021
Sele ga u najjače klubove u Evropi, ali i u NBA. Veliko finale Evrolige odigraće se danas od 20.30 uz direktan prenos na Sport Klubu. U borbi za trofej sastaće se Barselona i Anadolu Efes, a svoja očekivanja izneo je aktuelni MVP ovog takmičenja Vasilije… »
Finale je šlag na torti, Micić igra poslednji meč u Evroligi? Ovo je njegov odgovor!
Sportske.net 30.05.2021
Vasilije Micić je govorio za portal "Jurohups" pred veliko finale protiv Barselone. "Veoma sam srećan što se to meni dogodilo. Nisam mislio da ovo može da mi se desi, ne zato što mislim da ne zaslužujem. Potpuno sam bio fokusiran na druge stvari, a ovo… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA - Masovni raketni napad na Kijev - 9 mrtvih, 27 povređenih; Poljska protestovala zbog ruske rakete
RTV pre 48 minutajoš 10 povezanih
Da li su lekovi pojeftinili koliko je najavljeno: Počinje primena dela mera iz „paketa pomoći“ građanima
Nedeljnik pre 1 satjoš 10 povezanih
Prvog dana avgusta sunčano i veoma toplo, temperature do 39 stepeni: Toplotni talas se nastavlja i iduće nedelje - uz pojačanje intenziteta
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih
Stupa na snagu nova mera za jeftinije lekove u Srbiji: Doplata manja do 40 odsto
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 6 povezanih