Povezane vesti

Izgorela luksuzna jahta milana popovića: U nezapamćenom požaru u Kaštelima uništeno plovilo srpskog biznismena

Izgorela luksuzna jahta milana popovića: U nezapamćenom požaru u Kaštelima uništeno plovilo srpskog biznismena

Mondo 30.05.2021
Naknada štete i sve detaljne procene uslediće nakon službenog potvrđivanja uzroka požara. Naknada štete i sve detaljne procene uslediće nakon službenog potvrđivanja uzroka požara. U požaru u Kaštelima potpuno je uništeno pet brodova, a… »
Izgorela jahta kralja bakra Milana Popovića

Izgorela jahta kralja bakra Milana Popovića

Nova 30.05.2021
U požaru u Kaštelima u Hrvatskoj potpuno je uništeno više od pet brodova, a među njima je i jahta poznatog srpskog preduzetnika Milana Popovića, inače bivšeg supruga pevačice Severine Kojić. Popović je za hrvatske medije potvrdio da mu je u… »
Milanu Popoviću izgorela jahta u velikom požaru u kaštelima: Severinin bivši muž ostao bez luksuznog broda (video)

Milanu Popoviću izgorela jahta u velikom požaru u kaštelima: Severinin bivši muž ostao bez luksuznog broda (video)

Kurir 30.05.2021
U velikom požaru koji je izbio u subotu uveče u marini u Kaštel Gomilici, gde su vezani najskuplji i najveći brodovi, izgorelo je pet jahti, a jedna od njih pripadala je i Milanu Popoviću, bivšem Severininom suprugu! Ove tvrdnje, potvrdio je i sam… »
Milanu Popović izgorela jahta: Severinin bivši muž ostao bez luksuznog broda

Milanu Popović izgorela jahta: Severinin bivši muž ostao bez luksuznog broda

Večernje novosti 30.05.2021
Foto: Printskrin Ove tvrdnje, potvrdio je i sam Popović za hrvatski portal "24sata.hr". - Da, i moja jahta je izgorela - rekao je u telefonskom razgovoru biznismen Milan Popović. Podsetimo, požar je buknuo na jednoj od jahti, jer se na njoj navodno… »
Izgorela jahta milana popovića: Oglasio se biznismen nakon požara

Izgorela jahta milana popovića: Oglasio se biznismen nakon požara

Blic 30.05.2021
U požaru u Kaštelima u Hrvatskoj potpuno je uništeno pet brodova, a mnogo ih je izgorelo. Jedna od njih pripada preduzetniku Milanu Popoviću. On je kratko za "24 sata" potvrdio u telefonskom razgovoru da mu je u požaru u Kaštelima izgorela jahta. -… »

Vesti dana »