Povezane vesti
Izgorela luksuzna jahta milana popovića: U nezapamćenom požaru u Kaštelima uništeno plovilo srpskog biznismena
Mondo 30.05.2021
Naknada štete i sve detaljne procene uslediće nakon službenog potvrđivanja uzroka požara. Naknada štete i sve detaljne procene uslediće nakon službenog potvrđivanja uzroka požara. U požaru u Kaštelima potpuno je uništeno pet brodova, a nekoliko ih je… »
Milanu Popoviću izgorela jahta u velikom požaru u kaštelima: Severinin bivši muž ostao bez luksuznog broda (video)
Kurir 30.05.2021
U velikom požaru koji je izbio u subotu uveče u marini u Kaštel Gomilici, gde su vezani najskuplji i najveći brodovi, izgorelo je pet jahti, a jedna od njih pripadala je i Milanu Popoviću, bivšem Severininom suprugu! Ove tvrdnje, potvrdio je i sam… »
Izgorela jahta kralja bakra Milana Popovića
Nova 30.05.2021
U požaru u Kaštelima u Hrvatskoj potpuno je uništeno više od pet brodova, a među njima je i jahta poznatog srpskog preduzetnika Milana Popovića, inače bivšeg supruga pevačice Severine Kojić. Popović je za hrvatske medije potvrdio da mu je u požaru u… »
Milanu Popović izgorela jahta: Severinin bivši muž ostao bez luksuznog broda
Večernje novosti 30.05.2021
Foto: Printskrin Ove tvrdnje, potvrdio je i sam Popović za hrvatski portal "24sata.hr". - Da, i moja jahta je izgorela - rekao je u telefonskom razgovoru biznismen Milan Popović. Podsetimo, požar je buknuo na jednoj od jahti, jer se na njoj navodno… »
Izgorela jahta milana popovića: Oglasio se biznismen nakon požara
Blic 30.05.2021
U požaru u Kaštelima u Hrvatskoj potpuno je uništeno pet brodova, a mnogo ih je izgorelo. Jedna od njih pripada preduzetniku Milanu Popoviću. On je kratko za "24 sata" potvrdio u telefonskom razgovoru da mu je u požaru u Kaštelima izgorela jahta. - Da, i… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatilo osetno osveženje sa padom temperature za 15 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 36 povezanih
Desetine hiljada ljudi okupilo se u Prištini u znak podrške pripadnicima OVK
Beta pre 52 minutajoš 18 povezanih
Saudijska Arabija zatvorila ključni naftovod, Tramp poručuje da Iran ne sme do nuklearnog oružja
NIN pre 12 minutajoš 24 povezane
Antoneli zakuvao u Madridu: Mercedesov as najbrži pred kvalifikacije, Verstapen tek peti
Kurir pre 42 minutajoš 27 povezanih