Povezane vesti
Vučević: O lepotama našeg voljenog Novog Sada pričao sam sa dragim prijateljima
Mondo 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku tvrđavu u dobrom društvu. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku tvrđavu u… »
Vučević: O lepotama našeg voljenog Novog Sada pričao sam sa dragim prijateljima
Kurir 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku tvrđavu u dobrom društvu. - Ovo nedeljno prepodne proveo sam u sjajnom društvu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Dimitrije Banjac, poznatiji kao Đorđe… »
Gradonačelnik Vučević i Banjac domaćini na Tvrđavi
Dnevnik 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bio je danas domaćin beogradskim novinarima Nini Radulović i Slaviši Čuroviću na Petrovaradinskoj tvrđavi. Društvo mu je pravio i Dimitrije Banjac, poznatiji kao Đorđe Čvarkov u Arhivatorima. Gradonačelnik je na… »
Vesti dana »
“Svi smo Jovina”: Protiv kancera i patološke mržnje prema svemu lepom, učenom i izuzetnom borimo se ekstremnom solidarnošću (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 24 minutajoš 1 povezana
Šef CIA napustio Moskvu: Džon Retklif tajno boravio u Rusiji, Amerikanci i Rusi ćute o poseti (video)
Blic pre 54 minutajoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Postupak protiv Radonjić Živkov otvoreno zastrašivanje svedoka
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Lola Radivojević ide ka žrebu za US Open - još dva koraka je dele do velikog uspeha
Nova pre 1 satjoš 1 povezana