Povezane vesti
Vučević: O lepotama našeg voljenog Novog Sada pričao sam sa dragim prijateljima
Mondo 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku tvrđavu u dobrom društvu. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku tvrđavu u… »
Vučević: O lepotama našeg voljenog Novog Sada pričao sam sa dragim prijateljima
Kurir 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku tvrđavu u dobrom društvu. - Ovo nedeljno prepodne proveo sam u sjajnom društvu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Dimitrije Banjac, poznatiji kao Đorđe… »
Gradonačelnik Vučević i Banjac domaćini na Tvrđavi
Dnevnik 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bio je danas domaćin beogradskim novinarima Nini Radulović i Slaviši Čuroviću na Petrovaradinskoj tvrđavi. Društvo mu je pravio i Dimitrije Banjac, poznatiji kao Đorđe Čvarkov u Arhivatorima. Gradonačelnik je na… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Dragani Sotirovski: Bivšoj gradonačelnici Niša zabranjeno da napušta stan
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Radnika udario grom na gradilištu: Užas u Turskoj, kamere zabeležile jezive trenutke
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto) Meliha iz Sarajeva umrla 8. decembra, ali i dalje nema ko da je sahrani! Apel koji slama srca se širi mrežama: Traže se rođaci
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Tragedija u Novom Pazaru: policajac izvršio samoubistvo, porodica prijavila nestanak
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 1 povezana