Povezane vesti
Vučević: O lepotama našeg voljenog Novog Sada pričao sam sa dragim prijateljima
Mondo 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku tvrđavu u dobrom društvu. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku tvrđavu u… »
Vučević: O lepotama našeg voljenog Novog Sada pričao sam sa dragim prijateljima
Kurir 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku tvrđavu u dobrom društvu. - Ovo nedeljno prepodne proveo sam u sjajnom društvu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Dimitrije Banjac, poznatiji kao Đorđe… »
Gradonačelnik Vučević i Banjac domaćini na Tvrđavi
Dnevnik 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bio je danas domaćin beogradskim novinarima Nini Radulović i Slaviši Čuroviću na Petrovaradinskoj tvrđavi. Društvo mu je pravio i Dimitrije Banjac, poznatiji kao Đorđe Čvarkov u Arhivatorima. Gradonačelnik je na… »
Vesti dana »
Lavrov: Prodaja NIS-a mađarskom MOL-u je u interesu Rusije, Srbija da preispita odnos prema EU
NIN pre 42 minutajoš 33 povezane
Lavrov pohvalio dogovor, Srbija planira pet odsto iz Molovog udela u NIS-u
Bloomberg Adria pre 17 minutajoš 25 povezanih
Objavljena vremenska prognoza do kraja januara: Evo šta nas čeka posle ledenih dana i -9
Nova pre 42 minutajoš 24 povezane
Hronologija tragedije: Kako je došlo do sudara vozova u Španiji i zašto nesreću opisuju kao "zaista čudnu"
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana