Povezane vesti
Vučević: O lepotama našeg voljenog Novog Sada pričao sam sa dragim prijateljima
Kurir 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku tvrđavu u dobrom društvu. - Ovo nedeljno prepodne proveo sam u sjajnom društvu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Dimitrije Banjac, poznatiji kao… »
Vučević: O lepotama našeg voljenog Novog Sada pričao sam sa dragim prijateljima
Mondo 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku tvrđavu u dobrom društvu. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio se na svom Instagram profilu da je posetio Petrovaradinsku… »
Gradonačelnik Vučević i Banjac domaćini na Tvrđavi
Dnevnik 30.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bio je danas domaćin beogradskim novinarima Nini Radulović i Slaviši Čuroviću na Petrovaradinskoj tvrđavi. Društvo mu je pravio i Dimitrije Banjac, poznatiji kao Đorđe Čvarkov u Arhivatorima… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 4 satijoš 26 povezanih

Tihi junak stravičnog požara u Kočanima; Jovan iz plamena spasao 21 mladu osobu FOTO
B92 pre 2 satajoš 58 povezanih

Burno jutro u Pančevu: Ispred Skupštine grada kordon policije, guranje sa opozicijom i građanima (video)
Blic pre 38 minutajoš 19 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 6 satijoš 30 povezanih