Повезане вести
Арнаутовић растужио црвено-беле: Нема ништа од Звезде, имам уговор, још увек се сећам оног скандирања!
Хот спорт 30.05.2021
Неће доћи на Маракану, бар не ускоро. Након потписа Александра Драговића, по медијима се провлачила прича да Звезда преговара са Марком Арнаутовићем. Тим поводом, аустријски репрезентативац је у разговору за портал 24седам… »
Арнаутовић: И данас се сећам “Марко, Србине”, ако дођем у Звезду, желим да дам гол Партизану!
Вести онлине 30.05.2021
Иако се у последње време помињао евентуални долазак у Црвену звезду, Марко Арнаутовић је у разговору за “24седам.рс” навео да то није истина. – Већ два дана ме зову пријатељи и неки бивши саиграчи и сви ме питају да ли… »
Ништа од "бомбе", Звезда мора да одустане!
Спортске.нет 30.05.2021
Црвена звезда је желела Марка Арнаутовића у овом прелазном року, али јасно је било од почетка да је то мало реално. Звездан Терзић је пре два дана чак и потврдио да постоји интересовање и да су новинари на правом путу када је… »
Вести дана »

Протест и инциденти испред просторија СНС: Присталице напредњака гађале јајима и флашама окупљене грађане, чуо се јак топовски удар
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Научници забринути! Наса најавила убрзавање плана за изградњу нуклеарног реактора на Месецу до 2030. године
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Просечна цена половних аутомобила старости до 20 година у јуну 12.047 евра: Ово су најтраженији модели
Блиц пре 21 минутајош 1 повезана