Повезане вести
"Рим, Милано, Болоња.. свуда се осећам лепо!" Сви се питају који тим овог лета преузима Синиша Михајловић, а он новом изјавом…
Спортал блиц 30.05.2021
И даље је питање куда ће српски тренер . Прослављени фудбалер, а сада успешан тренер не крије да је у преговорима око свог статуса у , међутим сигурно да га интересују и неки други клубови који се нон стоп помињу. Михајловић… »
Михајловић: Циганин сам по природи, свуда ми је лепо
Нова 30.05.2021
Синиша Михајловић тренутно се налази на тренерској раскрсници, јер са једне стране преговара са Болоњом око уговора, а са друге стране су гласне приче да би могао да постнае нови тренер Лација. Међутим, према последњим… »
Михајловићу о одласку из болоње: По природи сам циганин, свуда ми је лепо!
Вечерње новости 30.05.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Причало се да би Михајловић могао на клупу Интера, те после Јувентуса, а сада фигурира за клупу Лација... Права тренерска вртешка виђена је претходних дана у Италији. Масимилијано Алегри сео је на клупу… »
Вести дана »

Вучић најавио да ће легализација око 70 одсто објеката бити у висини 100 евра
Нова економија пре 18 минутајош 46 повезаних

Дао гол после 38 секунди, срушио Партизан у хумској, па се огласио на инстаграму! Радоњић објавом запалио мреже, а о једном коментару се посебно прича! Фото
Курир пре 3 минутајош 33 повезане

У Србији сутра паклен дан! Температуре поново изнад 30 степени, ево шта нас чека
Телеграф пре 7 минутајош 21 повезана

Одлука коју је чекао цео свет: Британија признаје палестинцку државу упркос Трамповим притисцима
Мондо пре 12 минутајош 18 повезаних