Povezane vesti
Momci su veliki manipulatori i lažovi: Milica Dabović bez dlake na jeziku o ljubavi i sinu - otkrila šta je naučila!
Mondo 30.05.2021
Milica Dabović nikad iskrenije o privatnom životu. Milica Dabović nikad iskrenije o privatnom životu. Milica Dabović nedavno je otkrila kako se snašla u Albaniji gde je nastavila svoju košarkašku karijeru, a sada je otvoreno govorila o svom privatnom… »
"Momci su lažovi i manipulatori": Milica Dabović izgubila veru u jači pol, oplela po muškarcima
Blic 30.05.2021
Milica Dabović, košarkašica, osvrnula se na majčinstvo i svog sina s kojim provodi svaki slobodan trenutak, pa i više od toga. - Ne trebam ja njemu ništa da objašnjavam, on uživa kad nije u vrtiću, ja mu poremetim način života, jer dođe kod mene u… »
Momci su lažovi i manipulatori: Milica Dabović bez dlake na jeziku o ljubavi, detetu i karijeri, pa otkrila šta je naučila!
Kurir 30.05.2021
Košarkašica Milica Dabović progovorila je o majčinstvu i mnogim aktuelnostima iz svog života. Ona je otkrila da će jedan deo leta provesti u Crnoj Gori. "Super sam, uskoro polećem na put za Herceg Novi po svog sina koji je kod bake i deke. Kad smo došli… »
Vesti dana »
Izraelci ubili Laridžanija pa poručili: "Mrtav je, pridružio se Hamneiju u dubinama pakla"
Dnevnik pre 25 minutajoš 28 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 2 satajoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 2 satajoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 2 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno sa kišom i snegom u planinskim predelima, blago zahlađenje
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 25 povezanih