Povezane vesti
Nikog više ne interesuješ: Rada Manojlović odgovorila na prozivke Ace Lukasa - "Imam samokontrolu!"
Mondo 30.05.2021
Rada Manojlović odgovorila Aci Lukasu. Rada Manojlović odgovorila Aci Lukasu. Rada Manojlović gostovala je u emisiji "Premijera vikend specijal" gde je između ostalog odgovorila i na nedavne prozivke Ace Lukasa. Naime, voditeljka ju je upitala da li ju… »
Rada Manojlović odgovorila na lukasove prozivke: Imam samokontrolu! Pevačica otkrila koju je pesmu odbila, a postala je veliki…
Kurir 30.05.2021
Rada Manojlović otkrila je da je imala promašaje kada su pesme u pitanju, te da je odbila pesmu koja je kasnije postala veliki hit. - Imala sam ja te propuste. Mi pevači po svom osećaju i senzibilitetu snimamo. Odbila sam pesmu ''Tri čaše'' koju je na… »
Vesti dana »

Medvedev: Čim Tramp tako nervozno reaguje, znači da je Rusija potpuno u pravu
Sputnik pre 32 minutajoš 32 povezane

Sednica Skupštine Novog Sada: Okupljaju se građani i studenti, prisutne jake snage policije
NIN pre 13 minutajoš 22 povezane

Studenti objavili kalendar protesta za narednu nedelju: Sutra velika komemorativna šetnja u tri grada
N1 Info pre 27 minutajoš 20 povezanih

Pokušaj ubistva u Lazarevcu: Policija uhapsila osumnjičene za nekoliko sati – jedan kod sebe imao oružje
Dnevnik pre 52 minutajoš 17 povezanih