Povezane vesti
Vučić objavio snimak i poručio da pre svih moramo da izađemo iz korone
Dnevnik 30.05.2021
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras na Instagramu video snimak u kojem ponovo apeluje na građane da se vakcinišu kako bi Srbija, pre svih, izašla iz krize izazvane korona virusom. Vučić je u snimku, objavljenom na nalogu… »
Vučić ponovo apeluje na građane da se vakcinišu
Nova 30.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras na Instagramu video snimak u kojem ponovo apeluje na građane da se vakcinišu kako bi Srbija, pre svih, izašla iz krize izazvane korona virusom. Vučić je u snimku, objavljenom na nalogu „avucic“… »
Predsednik Vučić poslao snažnu poruku: Možemo i moramo zajedno, da napredujemo i pobedimo za Srbiju! Video
Kurir 30.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video-snimak kojim je poslao snažnu poruku. Kako Vučić navodi, mi se danas nalazimo u utakmici, u takmičenju sa svima, a pre svih moramo da izažemo da bismo bili uspešniji, moramo da pre svih… »
Vesti dana »
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, evakuisano 37 osoba, prohodni putevi prvog i drugog prioriteta, izbegavati planinske prevoje
RTV pre 4 minutajoš 31 povezana
Vaterpolisti iznenadili sve i jedva preživeli u Areni, stigla prozivka od legende: "Katastrofa, igraš..."
Telegraf pre 9 minutajoš 7 povezanih
VIDEO: Najmanje 30 ljudi privedeno na demonstracijama zbog ubistva žene u Mineapolisu
Radio 021 pre 14 minutajoš 5 povezanih
Maduro iz zatvora u SAD poručio: "Supruga i ja smo dobro, mi smo borci"
Radio 021 pre 24 minutajoš 5 povezanih