Povezane vesti
Šok ispovest seke Aleksić! "Tata je tukao mamu, brat ga je udarao po glavi da je spasi" - jeziva priča srpske pevačice
Mondo 31.05.2021
Pevačica Svetlana Seka Aleksić progovorila o traumi iz detinjstva. Pevačica Svetlana Seka Aleksić progovorila o traumi iz detinjstva Pevačica Seka Aleksić otkrila je da je njen pokojni otac bio alkoholičar i da je tukao njenu majku. Pevačica je prvi put… »
"Otac je tukao majku, brat ga je udarao po glavi": Seka Aleksić iznela traumatične detalje iz odrastanja, pa zaplakala pred…
Blic 31.05.2021
Pevačica Seka Aleksić (40) progovorila je o traumatičnim detaljima iz detinjstva, koje je prošla zbog oca Milorada. - Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na… »
Vesti dana »
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
(Video) "Samo mu je suza krenula" Otac je Milanu Miloševiću pred smrt priznao da se kaje, a stariji brat je izvršio samoubistvo: "Okačio se za cevi od radijatora"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Kurti o suđenju Tačiju: OVK vodila pravedan rat i antikolonijalni ustanak
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Inspekcija ispituje da li je napravljen propust u lečenju devojčice iz Čačka koja je preminula nakon operacije krajnika
Danas pre 5 satijoš 1 povezana