Povezane vesti

Fudbalska bura u Madridu: Luka Jović dobio baš lošu vest, a Zidan otkrio šta mu se u Realu sve dešavalo daleko od očiju…

Fudbalska bura u Madridu: Luka Jović dobio baš lošu vest, a Zidan otkrio šta mu se u Realu sve dešavalo daleko od očiju…

Sportal blic 31.05.2021
Francuski fudbalski trener Zinedin Zidan, u otvorenom pismu koje je objavio španski list As, objasnio je razloge zašto je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Real Madrida, a taj isti medij javio je i da, praktično, Luka Jović već može da… »
Zidan napustio Real Madrid zbog nedostatka poverenja kluba

Zidan napustio Real Madrid zbog nedostatka poverenja kluba

Beta 31.05.2021
Bivši trener Real Madrida, Francuz Zinedin Zidan objasnio je danas u otvorenom pismu da je napustio madridski fudbalski klub zbog nedostatka "poverenja" uprave kluba. "U maju 2018. godine sam otišao jer sam posle dve i po godine, posle toliko pobeda i… »
Zidan progovorio, trese se Madrid: Gospodski "spustio" Florentina, rekao sve o modernom fudbalu!

Zidan progovorio, trese se Madrid: Gospodski "spustio" Florentina, rekao sve o modernom fudbalu!

Mondo 31.05.2021
Otišao je sa klupe gospodski, kako mu i dolikuje. Otišao je sa klupe gospodski, kako mu i dolikuje. Zinedin Zidan je drugi put kao trener otišao iz Real Madrida, a sada se u opširnom saopštenju oprostio od kluba. Legendarni Francuz je detaljno… »
Progovorio Zidan, objasnio zbog čega je otišao! Šta će Real sada učiniti?

Progovorio Zidan, objasnio zbog čega je otišao! Šta će Real sada učiniti?

Sportske.net 31.05.2021
Zinedin Zidan je u pismu objasnio razloge svog novog odlaska iz Madrida. "Dragi navijači, 20 godina koliko sam u Realu, od kada sam prvi put obukao beli dres pružali ste mi podršku. Pre svega ja sam čovek Reala i dužan sam da vam kaže zbogom i… »
Jake reči Zidana: Francuz objasnio zašto je napustio Real i potkačio klub izjavama

Jake reči Zidana: Francuz objasnio zašto je napustio Real i potkačio klub izjavama

Vesti online 31.05.2021
Nekoliko dana nakon što je objavio da napušta Real Madrid, francuski stručnjak Zinedin Zidan objasnio je razloge svog odlaska iz kluba. Naime, Zidan je poslao otvoreno pismo koje je objavio list “AS” – uz napomenu da je Francuz imao ugovor sa… »
Zidan u pismu otkrio razlog odlaska iz Reala, pa kritikovao

Zidan u pismu otkrio razlog odlaska iz Reala, pa kritikovao

Nova 31.05.2021
Zinedin Zidan, legendarni fudbaler i trener, poslao je otvoreno pismo u kojem je objasnio razloge svog odlaska iz Real Madrida, objavio je španski "As". Francuski strateg je imao ugovor sa Realom do 2022. godine, ali se odlučio za sporazumni raskid… »

Vesti dana »