Повезане вести
Фудбалска бура у Мадриду: Лука Јовић добио баш лошу вест, а Зидан открио шта му се у Реалу све дешавало далеко од очију…
Спортал блиц 31.05.2021
Француски фудбалски тренер Зинедин Зидан, у отвореном писму које је објавио шпански лист Ас, објаснио је разлоге зашто је поднео оставку на место шефа стручног штаба Реал Мадрида, а тај исти медиј јавио је и да, практично, Лука… »
Зидан напустио Реал Мадрид због недостатка поверења клуба
Бета 31.05.2021
Бивши тренер Реал Мадрида, Француз Зинедин Зидан објаснио је данас у отвореном писму да је напустио мадридски фудбалски клуб због недостатка "поверења" управе клуба. "У мају 2018. године сам отишао јер сам после две и по године… »
Зидан проговорио, тресе се Мадрид: Господски "спустио" Флорентина, рекао све о модерном фудбалу!
Мондо 31.05.2021
Отишао је са клупе господски, како му и доликује. Отишао је са клупе господски, како му и доликује. Зинедин Зидан је други пут као тренер отишао из Реал Мадрида, а сада се у опширном саопштењу опростио од клуба. Легендарни… »
Проговорио Зидан, објаснио због чега је отишао! Шта ће Реал сада учинити?
Спортске.нет 31.05.2021
Зинедин Зидан је у писму објаснио разлоге свог новог одласка из Мадрида. "Драги навијачи, 20 година колико сам у Реалу, од када сам први пут обукао бели дрес пружали сте ми подршку. Пре свега ја сам човек Реала и дужан сам да вам… »
Јаке речи Зидана: Француз објаснио зашто је напустио Реал и поткачио клуб изјавама
Вести онлине 31.05.2021
Неколико дана након што је објавио да напушта Реал Мадрид, француски стручњак Зинедин Зидан објаснио је разлоге свог одласка из клуба. Наиме, Зидан је послао отворено писмо које је објавио лист “АС” – уз напомену да је Француз… »
Зидан у писму открио разлог одласка из Реала, па критиковао
Нова 31.05.2021
Зинедин Зидан, легендарни фудбалер и тренер, послао је отворено писмо у којем је објаснио разлоге свог одласка из Реал Мадрида, објавио је шпански "Ас". Француски стратег је имао уговор са Реалом до 2022. године, али се одлучио… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 1 сатјош 1 повезана