Povezane vesti
Neću da misle da sam na maldivima, a ja se praćakam u moravi: Rada Manojlović o društvenim mrežama - "Svi lažu"!
Mondo 31.05.2021
Rada Manojlović koristi sve društvene mreže, ali ne daje lažnu sliku o sebi. Rada Manojlović koristi sve društvene mreže, ali ne daje lažnu sliku o sebi. Pevačica Rada Manojlović svoju publiku, osim pesmom i glasom, oduševljava i iskrenim stavovima i… »
Rada Manojlović o lažnim životima na mrežama: "Ne treba da misle da sam na Maldivima, a ja se praćakam u Moravi"
Blic 31.05.2021
Pevačica Rada Manojlović kaže da ona svoj život ne predstavlja lažno na društvenim mrežama, a onda je prokomentarisala i naše ovogodišnje predstavnice na Evroviziji. Manojlovićeva misli da je narod voli baš zbog toga što je prirodna i spontana, a u… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Zemljotres jačine 8,8 stepeni Rihtera u Rusiji: Cunami stigao do Kalifornije i Japana, na Havajima zabeležen talas od 1,74m
Nova pre 28 minutajoš 39 povezanih

Dok su operisali pacijenta, počeo je strašan zemljotres Hirurzi su munjevito reagovali - kamera je sve zabeležila
Alo pre 28 minutajoš 76 povezanih

Ognjena Marija u 21. veku: Kada „ne raditi ništa“ važi za veš mašinu, ali ne i za mejlove
BizLife pre 3 minutajoš 23 povezane

Dačić o obezbeđenju koje je upalo na DUNP: To nisu nikakvi ulični batinaši već legitime organizacije
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih

Oblačno jutro, popodne razvedravanje, pa sunčano do nedelje
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane