Povezane vesti
Predsednik Hrvatske: Vraćanje odlikovanja tražio Glavaš, jer je formalno neosuđen
Danas 31.05.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da je sam Branimir Glavaš tražio vraćanje odlikovanja, jer je formalno već pet godina neosuđena osoba. Obrazlažući svoju odluku, Milanović je rekao da ne bi postupao u tom slučaju da mu kao… »
Milanović: Pre 10 godina ja sam se jedini borio za Srbe
Nova 31.05.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da je Branimiru Glavašu, optuženom za ratne zločine nad Srbima u Osijeku, vratio odličja jer je on to tražio. „Glavaš je to tražio, poslao je zahtev jer je već pet godina formalno neosuđena… »
Milanović branio odluku o Glavašu, pa opleo po Pupovcu: U kom kukuruzu je on klečao kad sam se ja borio za fiktivna prava…
Blic 31.05.2021
Predsednik Hrvatske branio je odluku o vraćanju ordenja Branimiru Glavašu, optuženom za ratne zločine nad Srbima i tom prilikom je ponovo kritikovao Milorada Pupovca, predsednika Srpskog narodnog veća. Zoran Milanović je učestvovao na Konferenciji… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog velike tragedije u Severnoj Makedoniji
Insajder pre 21 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 10 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Danas pre 39 minutajoš 17 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih