Povezane vesti
JELENA ĆE RASKRINKATI ŠA! On se pravda „Samo smo se družili i ljubakali“!
Svet & Skandal 31.05.2021
Nenad Aleksić Ša se našao u Rajkom vrtu i razgovarao sa Drvetom mudrosti. Ša je ispričao sve o njegovom odnosu sa Jelenom Batos. TARA U ŠOKU! OVO JOJ JE POKVARILO PLAN! Ona i ja se znamo jako dugo, ona se meni baš pokazala kao pravi prijatelj, zna dosta… »
Jelena postavila Ša na svoje mesto! Objasnila mu kako da se ponaša i jasno mu stavila do znanja da sa njom ne može kao sa…
Kurir 31.05.2021
Jelena Batos je razgovarala sa Nenadom Aleksićem Ša o njegovom razgovoru koji je imao sa Drvetom mudrosti. - Nisam te blatio, ne mislim ništa loše - rekao je Ša. - Slušaj, ovi ljudi ti Nenade nisu bitni, ali ja jesam, ja ako vidim nešto što mi se ne… »
Vesti dana »

SNS Novi Pazar: Nadležne institucije ušle na DUNP, uspostavljena institucionalna kontrola
Euronews pre 13 minutajoš 26 povezanih

Novi Pazar: Sukob građana i policije ispred Državnog univerziteta, studenti ponovo u zgradi
Beta pre 9 minutajoš 61 povezana

"Svi koji su učestvovali u nemirima biće privedeni": Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: Nema blokade puteva, železnice, infrastrukra
Blic pre 8 minutajoš 59 povezanih

Bajatović: Odlaganje američkih sankcija omogućava NIS-u da preživi
N1 Info pre 5 satijoš 40 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 4 satijoš 42 povezane