Povezane vesti
Potencijalni rivali uopšte nisu naivni: Partizanu, Čuki i Voši neće biti lako da se plasiraju u Ligu konferencija – evo sa kim…
Hot sport 31.05.2021
Srbija ove sezone neće imati predstavnika u Ligi Evrope, ali zato u kvalifikacijama za Ligu konferencija učestvovaće čak tri srpska tima. U pitanju su Partizan, Čukarički i Vojvodina. Bez obzira što je ovo treće fudbalsko takmičenje po kvalitetu… »
Dug je spisak mogućih rivala Partizana, Vojvodine i ''Čuke'' i uopšte nisu naivni!
Sportske.net 31.05.2021
Partizan, Vojvodina i Čukarički će u narednoj sezoni predstavljati Srbiju u novoformiranoj UEFA Ligi konferencija, ali iako se radi od trećerangiranom evropskom takmičenju, protivnici u kvalifikacijama neće biti mnogo lakši nego u Ligi Evrope. Povoljna… »
Vesti dana »
NOVI PAZAR: Sumnja na ljudski faktor – požar počeo iz prostorije za otpad, gust dim prethodio vatrenoj stihiji
Sandžak haber pre 1 satjoš 40 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za danas na ledenu kišu, a za sutra na olujni vetar
RTV pre 59 minutajoš 26 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 14 minutajoš 24 povezane
Tegeltija pitao Ostoju Mijailovića da li dovodi Bogdana Bogdanovića u Partizan: Pogledajte njegovu reakciju
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane