Povezane vesti
UG: Lučić priznao da je tvorac strategije Telekoma za uništenje SBB, Nova S i N1
N1 Info 31.05.2021
United grupa saopštila je danas da je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, konačno javno priznao da stoji iza plana za slamanje SBB kompanije i stavljanja tačke na njeno poslovanje u Srbiji, kao i uništenja slobodnih medija N1 i Nova S… »
Junajted grupa: Direktor Telekoma priznao da je tvorac strategije za uništenje SBB-a, N1 i Nove S
Beta 31.05.2021
Junajted (United) grupa danas je ocenila da je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić "konačno je javno priznao da stoji iza plana za slamanje SBB kompanije i stavljanja tačke na njeno poslovanje u Srbiji, kao i uništenja slobodnih medija N1 i… »
Lučić priznao da je tvorac strategije za slamanje SBB
Nova 31.05.2021
Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, konačno je javno priznao da stoji iza plana za slamanje SBB kompanije i stavljanja tačke na njeno poslovanje u Srbiji, kao i uništenja slobodnih medija N1 i Nova S. “Ja sam autor čitavog razvoja… »
Vesti dana »

Policija ispred i u zgradi Filozofskog fakulteta, studenti upozorili da je pogažena autonomija Univerziteta i poslali mejl sa zahtevima dekanu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 43 minutajoš 37 povezanih

Litvanija gazi: Valančijunas razmonitaro žilave Britance na otvaranju Evrobasketa! Turska se ne šali: Letonci deklasirani na startu Evrobasketa!
Hot sport pre 3 minutajoš 64 povezane

Peskov otkrio: Kako će Rusija i SAD ubuduće pregovarati o sukobu u Ukrajini
Pravda pre 4 satijoš 33 povezane

Više od 120 nastavnika Filozofskog fakulteta potpisalo peticiju: U ovim uslovima nema ispita
Novi magazin pre 5 satijoš 36 povezanih

(UŽIVO) Srbija - Estonija: Evropska premijera svetskog vicešampiona
Euronews pre 13 minutajoš 28 povezanih