Povezane vesti
Pogledajte razbojništvo u menjačnici u centru Beograda: Razbojnik ženi oteo 30.000 dinara, policija ga odmah uhvatila…
Kurir 31.05.2021
U menjačnici u centru Beograda, u Bulevaru despota Stefana, danas popodne se dogodila pljačka, a počinilac je uhvaćen u rekordnom roku. Dok je jedna žena brojala novac na šalteru, razbojnik je iskoristio priliku, prišao joj, oteo 30.000 dinara i… »
Mladić opljačkao ženu dok je brojala novac u menjačnici
Nova 31.05.2021
U menjačnici u Bulevaru despota Stefana danas se dogodila pljačka, kada je mladić oteo novac ženi koja ga je prebrojavala na šalteru. Dok je ona brojala novac, razbojnik je iskoristio priliku i za vreme njene nepažnje oteo novac i pobegao. Žena je… »
Pogledajte snimak drske pljačke menjačnice: Radnica brojala novac, on prileteo i zgrabio pare sa pulta (video)
Večernje novosti 31.05.2021
Foto: Instagram/Moj Beograd Nadzorna kamera je snimila otvorena vrata menjačnice i mladića koji stoji napolju i gleda unutra, dok žena broji novac na šalteru. Objava koju deli MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) On je iskoristio pogodan trenutak, prišao i… »
Pogledajte kako je opljačkana žena u menjačnici u Beogradu: Lopov joj ekspresno oteo pare, pa krenuo da beži (video)
Mondo 31.05.2021
Počinilac je ubrzo uhvaćen. Počinilac je ubrzo uhvaćen. U popodnevnim satima opljačkana je menjačnica u centru Beograda, u Bulevaru despota Stefana. Krađa se desila dok je jedna žena brojala novac na šateru. Lopov je tada iskoristio priliku… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana