Povezane vesti
Radev o „zauzimanju“ fabrike ulja: NATO ugrozio život bugarskih građana /video/
Sputnik 31.05.2021
Predsednik Bugarske Rumen Radev nazvao je nedopustivim incident koji se nedavno dogodio u bugarskom selu Češnegirovo tokom vežbi NATO-a. Kako kaže, Alijansa je ugrozila živote bugarskih građana. Bugarski predsednik se danas sastao sa ministrom odbrane… »
Naoružani NATO vojnici upali u bugarsku fabriku: "Malo promašili" objekat - ljudi se u panici tresli od straha (video)
Mondo 31.05.2021
Grupa vojnika naoružana automatima preskočila je ogradu i upala u fabriku. Grupa vojnika naoružana automatima preskočila je ogradu i upala u fabriku. Zaposleni u fabrici za proizvodnju suncokretovog ulja u jednom bugarskom selu kod Plovdiva našli su se… »
Vesti dana »
"Ovo je, bez dileme, najteža i najzahtevnija intervencija u Novom Pazaru": Snažan požar stavljen pod kontrolu
Mondo pre 36 minutajoš 55 povezanih
Zvižduci pokrenuli Novaka u Melburnu, preko žilavog Holanđanina do osmine finala!
Sportske.net pre 41 minutajoš 31 povezana
Evroposlanik Prebilič se sastao u Novom Sadu sa aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka
Beta pre 47 minutajoš 16 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih