Povezane vesti
Intervju Jovana Jeremić: Ismevaju me pokvareni ljudi i neradnici: E pa žao mi je, narod me je napravio! Čula sam se s marićem…
Kurir 31.05.2021
Otkako je prošle nedelje dala otkaz na Hepi televiziji, Jovana Jeremić tema je broj jedan u medijima. Kontroverzna voditeljka još uvek ne želi da otkrije u kojoj medijskoj kući će da nastavi angažman, ali tvrdi da ponude i vrtoglavi iznosi stižu sa svih… »
Neradnici koji piju kafu po vračarskim kafićima me ismevaju: Jovana Jeremić ističe da je ona megasuperstar u poslu
Mondo 31.05.2021
Voditeljka nakon otkaza otkrila da punude za posao, ali i vrtoglavi iznosi stižu sa svih strana. Voditeljka nakon otkaza otkrila da punude za posao, ali i vrtoglavi iznosi stižu sa svih strana. Nedavno je u domaćim medijima odjeknula vest da je Jovana… »
Vesti dana »
Ministarka energetike se sastala sa srpskim članovima Odbora direktora NIS-a: Imamo 350.000 tona sirove nafte u rezervi
Danas pre 1 satjoš 70 povezanih
U Nišu svaki peti osmak dobitnik „Vukove diplome“, rekorder osnovna škola“Sveti Sava“
Južne vesti pre 1 satjoš 54 povezane
Skupština ponovo o „Mrdićevim zakonima“ posle mišljenja Venecijanske komisije: Kako možete da glasate dva puta za potpuno različite zakone?
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Sedmi dan Mundijala - Hrvatska i Engleska u prvom planu, mnogo zicera za favorite
RTS pre 1 satjoš 106 povezanih
FOTO: Meštanin Žablja uhapšen zbog improvizovane laboratorije za uzgoj marihuane sa 46 stabljika
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih