Povezane vesti
Intervju Jovana Jeremić: Ismevaju me pokvareni ljudi i neradnici: E pa žao mi je, narod me je napravio! Čula sam se s marićem…
Kurir 31.05.2021
Otkako je prošle nedelje dala otkaz na Hepi televiziji, Jovana Jeremić tema je broj jedan u medijima. Kontroverzna voditeljka još uvek ne želi da otkrije u kojoj medijskoj kući će da nastavi angažman, ali tvrdi da ponude i vrtoglavi iznosi stižu sa svih… »
Neradnici koji piju kafu po vračarskim kafićima me ismevaju: Jovana Jeremić ističe da je ona megasuperstar u poslu
Mondo 31.05.2021
Voditeljka nakon otkaza otkrila da punude za posao, ali i vrtoglavi iznosi stižu sa svih strana. Voditeljka nakon otkaza otkrila da punude za posao, ali i vrtoglavi iznosi stižu sa svih strana. Nedavno je u domaćim medijima odjeknula vest da je Jovana… »
Vesti dana »
Starmer: Sporazum o oslobađanju 114,5 milijardi evra za Ukrajinu blizu finalizacije
RTV pre 53 minutajoš 24 povezane
Dvostruko ubistvo u Nikšiću: Tela dve osobe pronađena u iznajmljenom stanu, policija traga za ubicom
NIN pre 52 minutajoš 17 povezanih
Vreme se koleba između zime i proleća: Ledeno jutro, magla bez kraja, a temperature skaču do 15 stepeni
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih
NBA: Pobede Indijane, Finiksa i San Antonija, Rasel Vestbruk stigao do novog tripl-dabla u sezoni
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih