Повезане вести

Јокић искрено и емотивно: ‘Позвао сам маму и тату и рекао им да имамо паре за коња’ (видео)

Јокић искрено и емотивно: ‘Позвао сам маму и тату и рекао им да имамо паре за коња’ (видео)

Хот спорт 01.06.2021
Никола је главни кандидат за МВП признање у НБА лиги! Радио телевизија Србије је у понедељак емитовала документарну емисију под називом ‘Човек који прави разлику’. Наравно, емисија је посвећена Николи Јокићу. Репрезентативац… »
Амери само што не плачу! Видели како Никола Јокић ово изговара на српском и не могу да дођу себи! /видео/

Амери само што не плачу! Видели како Никола Јокић ово изговара на српском и не могу да дођу себи! /видео/

Спортал блиц 01.06.2021
Никола Јокић и Денвер Нагетси се налазе услед све занимљивије плеј-оф серије са Портландом, али наш НБА ас и "између утакмица" одушевљава. Како српску, тако и америчку јавност. За то се овога пута побринула емисија коју је у… »
"Дебељуца" Јокић: Шта сам рекао мами и тати кад сам потписао за Денвер и како ми је пропао уговор са Барселоном због девојке

"Дебељуца" Јокић: Шта сам рекао мами и тати кад сам потписао за Денвер и како ми је пропао уговор са Барселоном због девојке

Вечерње новости 01.06.2021
Фото: АП Том приликом Јокић је открио шта је себи прво купио од новца који је зарадио потписивањем НБА уговора. - Назвао сам маму и тату да им кажем да сам потписао и да сада можемо купити коња. То је прва ствар коју сам купио… »
Јокићев први тренинг у Денверу: Идем ја можда кући...

Јокићев први тренинг у Денверу: Идем ја можда кући...

Вечерње новости 01.06.2021
ФОТО: АП Документарац о кошаркашком агенту Мишку Ражнатовићу емитован је на РТС-у и у другој епизоди највише се причало о Николи Јокићу. Тако смо имали прилику да чујемо како се Јокић осећао када је стигао у НБА. Како му је било… »
Јокић: Играм како ми одговара, не како они хоће

Јокић: Играм како ми одговара, не како они хоће

Нова 01.06.2021
За име Николе Јокића везане су бројне занимљиве анегдоте, његов пут ка НБА звезди спада међу интересантније у историји, а цела прича добила је још једну епизоду. Јокић је у склопу друге епизоде документарног серијала посвећеног… »
“Ау, бокте, ди сам ја дош’о”: Јокић открио како је било на првом тренингу у Денверу

“Ау, бокте, ди сам ја дош’о”: Јокић открио како је било на првом тренингу у Денверу

Вести онлине 01.06.2021
Један од најбољих кошаркаша НБА лиге и репрезентације Србије Никола Јокић открио је неке занимљиве детаље из каријере и НБА лиге у којој са успехом наступа. Центар Денвера и кандидат за МВП титулу је био тема другог дела… »

Вести дана »