Повезане вести

Мишко Ражнатовић одбрусио НБА клубовима: Василије Мицић неће ићи у НБА да седи на клупи, све је отворено!

Мишко Ражнатовић одбрусио НБА клубовима: Василије Мицић неће ићи у НБА да седи на клупи, све је отворено!

Хот спорт 01.06.2021
Свестан је његових квалитета. Један од најпознатијих кошаркашких агената у Европи Мишко Ражнатовић, причао је о одласку Василија Мицића у НБА лигу. Он је навео да никаква сарадња још увек није договорена, али да је Васа… »
Мишко Ражнатовић: Нећу да Мицић прође као Спанулис! Звездаши ме зову и сећају се како су га вређали

Мишко Ражнатовић: Нећу да Мицић прође као Спанулис! Звездаши ме зову и сећају се како су га вређали

Моззарт спорт 01.06.2021
Мишко Ражнатовић у интервјуу за Вечерње новости о новом МВП-ју Евролиге. Својевремено оспораван у Србији, данас на крову Европе. Василије Мицић са пехаром Евролиге и признањем за МВП-ја чека да његов менаџер Мишко Ражнатовић… »
Васа и НБА лига, Мишко открио шансе

Васа и НБА лига, Мишко открио шансе

Спортске.нет 01.06.2021
Василије Мицић дефинитивно има чима да се похвали. Са Ефесом је стигао на врх Европе, а уз то добио и два МВП признања, за регуларни део такмичења, и за фајнал-фор. Његову сјајну сезону употпуниле су приче о одласку у најјачу… »
Васа неће на НБА клупу: Ако Америка не буде довољно коректна, мораће да чека на МВП Евролиге још једну годину

Васа неће на НБА клупу: Ако Америка не буде довољно коректна, мораће да чека на МВП Евролиге још једну годину

Вечерње новости 01.06.2021
ФОТО: АП Момак рођен 1994. у Краљеву као да је протеклих година пролазио испод радара српске јавности, искрено изненађене најпре проглашењем за најбољег играча Евролиге, потом и МВП признањем на фајнал-фору Евролиге у Келну… »

Вести дана »