Повезане вести
Шапић: Моја грешка је што сам био против Београда на води
Политика 01.06.2021
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Александар Шапић рекао је данас да је његова грешка што је био против пројекта Београд на води. „Није страшно рећи да сте погрешили. Ја сам лоше проценио причу око… »
Шапић: Био сам на маргини, нисам замена Стефановићу
Нова 01.06.2021
Нови потпредедник СНС Александар Шапић рекао је да је био на политичкој маргини дуги низ година, те да га изненађују људи који су покушавали да га задрже на тој маргини и истиче да су они данас "најбеснији", јер је он добио… »
Шапић: Нисам замена за Стефановића, његова оставка неме везе са мном
Н1 Инфо 01.06.2021
Нови потпредседник Српске напредне странке Александара Шапић изјавио је да он није замена за њеног донедавног председника Одбора СНС за Београд Небојшу Стефановића наводећи да "та два догађаја апсолутно немају везе једно са… »
Шапић: Нисам замена за Стефановића, моја долазак у СНС и његова оставка су се само поклопили
Бета 01.06.2021
Нови потпредседник Српске напредне странке (СНС) Александара Шапић изјавио је вечерас да он није замена за њеног донедавног председника Одбора СНС за Београд Небојшу Стефановића наводећи да "та два догадјаја апсолутно немају… »
Н1 Инфо 01.06.2021
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић рекао је да је његова грешка што је био против пројекта Београд на води. "Није страшно рећи да сте погрешили. Ја сам лоше проценио причу око Београда на води… »
Нова 01.06.2021
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Александар Шапић рекао је данас да је његова грешка што је био против пројекта Београд на води. „Није страшно рећи да сте погрешили. Ја сам лоше проценио причу око… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Нови магазин пре 40 минутајош 22 повезане