Povezane vesti
Jelena Batos navela Nenada Aleksića Ša da prizna da je varao Ivanu tokom braka (VIDEO)
Vesti online 01.06.2021
Tokom prošle noći na imanju u Šimanovcima zadrugari su polemisali o zamršenom odnosu Jelene Batos i Nenada Aleksića Ša. – Ti nisi normalan? Želiš da se oglasi devojka sa kojom si varao ženu?! Ne znaš šta se dešava van! – otkrila je Jelena. – Došlo ti je… »
"Ti si psihopata od koje sam pobegao u rijaliti": Žestoka svađa Ša sa bivšom devojkom, ona otkrila kada je počeo njihov…
Blic 01.06.2021
U rijaliti "Zadruga" ušla je bivša devojka Nenada Aleksića Ša, Jelena Batos. Iako je ona navela da ulazi u rijaliti kao njegova drugarica koja želi da pokaže reperovu bolju stranu, njih dvoje su ubrzo zaratili. - Lažovčino, šta je tvoja poenta? - pitao… »
Hriste, spasi me psihopate od koje sam pobegao u rijaliti: Ša doživeo nervni slom zbog bivše Jelene, isplivale tajne iz…
Kurir 01.06.2021
Nakon što je porazgovarao sa Markom Đedovićem u izolaciji, Nenadu Aleksiću Ša se pridružila i Jelena Batos. Reperu je zasmetalo ponašanje prijateljice i bivše devojke, pa je počeo da je vređa. "Lažovčino, šta je tvoja poenta?", pitao je Ša. "Sreća tvoja… »
Vesti dana »

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 12 minutajoš 28 povezanih

Trumpove carine stupile na snagu – novi test za svetsku ekonomiju
Bloomberg Adria pre 47 minutajoš 51 povezana