Повезане вести

Јелена Батос навела Ненада Алексића Ша да призна да је варао Ивану током брака (ВИДЕО)

Јелена Батос навела Ненада Алексића Ша да призна да је варао Ивану током брака (ВИДЕО)

Вести онлине 01.06.2021
Током прошле ноћи на имању у Шимановцима задругари су полемисали о замршеном односу Јелене Батос и Ненада Алексића Ша. – Ти ниси нормалан? Желиш да се огласи девојка са којом си варао жену?! Не знаш шта се дешава ван! – открила… »
"Ти си психопата од које сам побегао у ријалити": Жестока свађа Ша са бившом девојком, она открила када је почео њихов…

"Ти си психопата од које сам побегао у ријалити": Жестока свађа Ша са бившом девојком, она открила када је почео њихов…

Блиц 01.06.2021
У ријалити "Задруга" ушла је бивша девојка Ненада Алексића Ша, Јелена Батос. Иако је она навела да улази у ријалити као његова другарица која жели да покаже реперову бољу страну, њих двоје су убрзо заратили. - Лажовчино, шта… »
Христе, спаси ме психопате од које сам побегао у ријалити: Ша доживео нервни слом због бивше Јелене, испливале тајне из…

Христе, спаси ме психопате од које сам побегао у ријалити: Ша доживео нервни слом због бивше Јелене, испливале тајне из…

Курир 01.06.2021
Након што је поразговарао са Марком Ђедовићем у изолацији, Ненаду Алексићу Ша се придружила и Јелена Батос. Реперу је засметало понашање пријатељице и бивше девојке, па је почео да је вређа. "Лажовчино, шта је твоја поента?"… »

Вести дана »