Повезане вести
Јелена Батос навела Ненада Алексића Ша да призна да је варао Ивану током брака (ВИДЕО)
Вести онлине 01.06.2021
Током прошле ноћи на имању у Шимановцима задругари су полемисали о замршеном односу Јелене Батос и Ненада Алексића Ша. – Ти ниси нормалан? Желиш да се огласи девојка са којом си варао жену?! Не знаш шта се дешава ван! – открила… »
"Ти си психопата од које сам побегао у ријалити": Жестока свађа Ша са бившом девојком, она открила када је почео њихов…
Блиц 01.06.2021
У ријалити "Задруга" ушла је бивша девојка Ненада Алексића Ша, Јелена Батос. Иако је она навела да улази у ријалити као његова другарица која жели да покаже реперову бољу страну, њих двоје су убрзо заратили. - Лажовчино, шта… »
Христе, спаси ме психопате од које сам побегао у ријалити: Ша доживео нервни слом због бивше Јелене, испливале тајне из…
Курир 01.06.2021
Након што је поразговарао са Марком Ђедовићем у изолацији, Ненаду Алексићу Ша се придружила и Јелена Батос. Реперу је засметало понашање пријатељице и бивше девојке, па је почео да је вређа. "Лажовчино, шта је твоја поента?"… »
Вести дана »
Београд: Студенти Правног факултета обележавају годишњицу почетка блокаде у протестној шетњи
Сербиан Невс Медиа пре 41 минутајош 27 повезаних
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 1 сатјош 40 повезаних
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 27 повезаних
Евидентирано више од 45.000 нелегалних објеката: Највише грађана се на овај начин пријавило за легализацију
Мондо пре 41 минутајош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане