Povezane vesti
Grčka na sedam dana menja pravila putovanja, da li će i kada prihvatiti antigenske testove
RTS 01.06.2021
Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Aleksandar Seničić kaže za RTS da se nova pravila grčkih vlasti za putovanja mogu očekivati za nekoliko dana. Za sada ostaje da deca starija od pet godina za ulazak u Grčku moraju da imaju negativan… »
Seničić: Nova pravila Grčke za putovanja 6. ili 7. juna
Dnevnik 01.06.2021
BEOGRAD: Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (JUTA) Aleksandar Seničić je izjavio da se nova pravila grčkih vlasti za putovanja mogu očekivati za nekoliko dana, 6. ili 7. juna, i da za sada ostaje pravilo da deca starija od pet godina za… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 8 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Još jedna zemlja EU zabranila Amerikancima vojne prelete! "Odbili smo im sve zahteve!" (video, foto)
Kurir pre 11 minutajoš 62 povezane