Povezane vesti
Debelo ću razgovarati s mojima, a nije trebalo da uđeš: Ša sasuo sve u lice Jeleni, a ona mu se pravda! (video)
Kurir 01.06.2021
Nenad Aleksić Ša je razgovarao u spavaćoj sobi sa Jelenom Batos. Njih dvoje su pričali o njegovom ponašanju i vezi sa Tarom Simov. "Vi meni nabijate grižu savesti bezveze", rekao je Ša. "Moraš da sačekaš da bi bilo šta komentarisao, jer ne… »
Ša jadikuje nad svojom sudbinom: Pravda sve što je Tara uradila, a bivša mu natrljala nos gde greš
Kurir 01.06.2021
Jelena Batos i Nenad Aleksić Ša se ne odvajaju od kako je ona ušla u rialjiti. Oni su sada nastvili da pričaju u dvorištu Zadruge: - Ja nikada nisam rekla da je Tara loša, nego da je izazvala loše postupke kod tebe - rekla je Jelena. - Nije to… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti biciklisti danas idu u Karlsrue: Vrščani proveli noć ispred opštine, pešači se do Kraljeva
N1 Info pre 16 minutajoš 1 povezana

Vrščani proveli noć ispred opštine: Pretnje i otkazi samo zato što podržavaju svoju decu studente
Novi magazin pre 34 minutajoš 6 povezanih

Ovo su novi ministri u vladi Srbije! Izmene u resorima prosvete, poljoprivrede, trgovine, pravde...
Kurir pre 16 minutajoš 87 povezanih

Mario Vargas Ljosa: Div južnoameričke književnosti, snažan koliko i njegova proza
BBC News pre 1 satjoš 16 povezanih