Povezane vesti
Ledi gaga mi je rekla da su hejteri moji fanovi: Didi Džej prošetala Knez Mihailovom, a navikla je na ulice Njujorka!
Kurir 01.06.2021
Dijana Janković Rokvić prošetala je Knez Mihailovom ulicom, a delovi njene priče postali su internet senzacija. Svoje uzbuđenje zbog šetnje centrom Beograda, takođe, nije krila, jer, kako je istakla, ne boravi često u Srbiji. "Ne sećam se kada… »
Lejdi gaga mi je pričala o hejterima: Didi J napravila pometnju u centru Beograda - njen intervju postao hit na mrežama!
Mondo 01.06.2021
Dijana Janković, poznatija kao Didi J, prošetala je Knez Mihailovom ulicom, a delovi njene priče postali su internet senzacija. Dijana Janković, poznatija kao Didi J, prošetala je Knez Mihailovom ulicom, a delovi njene priče postali su internet… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iz Libana se povuklo više od trećine izraelskih snaga, niz napada SAD na skladišta oružja Huta
RTV pre 46 minutajoš 3 povezane
Ubistvu Zorana u Inđiji prethodila svađa oko droge: "Blic" otkriva detalje zločina na Badnje veče u Inđiji: Stojan otišao po trojicu prijatelja, pa nastao haos
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Jutro oblačno, tokom dana vedro i sunčano: U ovom delu Srbije i do 20 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
Deca ukrala BMW, bežala od policije pa sletela sa putu Filmska potera na Voždovcu
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 8 satijoš 1 povezana