Повезане вести

Београдска надрилекарка наплаћивала "третмане ужаса" и до 1.200 евра? После њених захвата остајале красте и ожиљци!

Београдска надрилекарка наплаћивала "третмане ужаса" и до 1.200 евра? После њених захвата остајале красте и ожиљци!

Мондо 01.06.2021
Стручњаци естетске хирургије поручују да третмане треба радити у клиникама, а не у непровереним салонима. Стручњаци естетске хирургије поручују да третмане треба радити у клиникама, а не у непровереним салонима. Власница салона… »
Власница “салона ужаса” унакаженим женама преписивала лекове без рецепта (фото)

Власница “салона ужаса” унакаженим женама преписивала лекове без рецепта (фото)

ИндексОнлине 01.06.2021
БЕОГРАД – Олгица Маркановић (31), власница “медицинско-естетског центра Таиас” у Београду и салона лепоте у Бањалуци ухапшена је данас због сумње да је извршила кривична дела неовлашћено бављење одређеном делатношћу, тешка… »
Узнемирујућа исповест жртве ухапшене надрилекарке из Београда: Била сам унакажена, завршила сам с трајним опекотинама!

Узнемирујућа исповест жртве ухапшене надрилекарке из Београда: Била сам унакажена, завршила сам с трајним опекотинама!

Мондо 01.06.2021
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су О. М. (1990) због сумње да је извршила кривична дела неовлашћено бављење одређеном делатношћу, тешка дела против здравља људи и надрилекарство и… »
Власница салона приведена на граници: Осумњичена да је "естетским корекцијама" унаказила 11 жена

Власница салона приведена на граници: Осумњичена да је "естетским корекцијама" унаказила 11 жена

Спутник 01.06.2021
Након што је прошле недеље ухапшен лажни естетски хирург С. К., данас је ухапшена и надрилекарка О. М. Она је приведена у тренутку када је покушала да пређе границу са Хрватском. По налогу Првог основног јавног тужилаштва у… »
Страшно! Ово је надрилекарка која је унаказила бројне жене (фото)

Страшно! Ово је надрилекарка која је унаказила бројне жене (фото)

ИндексОнлине 01.06.2021
БЕОГРАД – Олгица Маркановић, власница медицинско-естетског центра “Тајас” у Београду, која је ухапшена данас на граници након пријаве да је неовлашћено пружала медицинске услуге из области естетике, чиме је изазвала телесне… »
Представљала се као мисица из Босне и врсни стручњак, па унаказила 11 особа - ухапшена надрилекарка и власница салона лепоте…

Представљала се као мисица из Босне и врсни стручњак, па унаказила 11 особа - ухапшена надрилекарка и власница салона лепоте…

Ноизз 01.06.2021
Бављење естетским захватима и отварање козметичких салона је очигледно постао један од најуноснијих бизниса у Србији јер бројни преваранти покушавају да уђу у те воде. Након што се сазнало да је масер са својом мајком… »
Ово је ухапшена лажна докторка олгица: Њена ординација је била место ужаса, унакажено 11 особа

Ово је ухапшена лажна докторка олгица: Њена ординација је била место ужаса, унакажено 11 особа

Ало 01.06.2021
Олгица М. власница "медицинско-естетског центра Таиас” у Београду, ухапшена је данас на граници Србије и Хрватске, након пријаве да је неовлашћено пружала медицинске услуге из области естетике, чиме је изазвала телесне повреде и… »

Вести дана »