Povezane vesti
‘Dizali su me u nebo, ali sam uvek realan’: Vasa otvoreno o pričama oko NBA, jednim odgovorom je morao da razočara novinare!…
Hot sport 01.06.2021
Kakvu sezonu ima ovaj momak, ali je i dalje s obe noge čvrsto na zemlji! Pokupio je Vasilije Micić sve individualne nagrede i obeležio sezonu u Evroligi, koju je osvojio s Efesom, a sada ga svi sele u NBA ligu, jer smatraju da je prerastao elitno… »
Vasa šampionski - dizali me u nebo, to mi ne treba! Rekao sve što ima o NBA, morao da razočara novinare!
Mondo 01.06.2021
Vasilije Micić je još jednom dokazao kakav je šampion, vrlo je jasno šta mu je bitno! Vasilije Micić je još jednom dokazao kakav je šampion, vrlo je jasno šta mu je bitno! Vasilije Micić je imao sezonu za pamćenje! Ne samo da je bio MVP regularnog dela… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 35 povezanih
Odbor nije usvojio listu kandidata za izbor člana Saveta REM-a iz nacionalnih manjina
RTS pre 1 satjoš 21 povezana
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane
Obezbeđen 5,1 milion evra za uređenje stanica i stajališta na brzoj pruzi Novi Sad-Subotica
N1 Info pre 25 minutajoš 16 povezanih
Devet novoizabranih gradonačelnika sa Srpske liste preuzeli dužnost na Kosovu i Metohiji
RTV pre 55 minutajoš 16 povezanih