Povezane vesti
Najzgodniji dasa iz Zvezda Granda žari i pali Jutjubom
Nova 02.06.2021
Mladi pevač Aleksandar Misojčić je, na iznenađenje mnogobrojne publike čiji je miljenik, u 5. krugu ispao iz Zvezda Granda. Međutim, čini se ovaj mladi momak baš ništa nije izgubio, pošto je upravo njegovo ispadanje izazvalo burne reakcije, donelo mu… »
Devojke su "odlepile" za njim, na Jutjubu dominira, a ispao je pred finale Zvezda Granda: "Svestan sam da sam miljenik mnogih…
Blic 01.06.2021
Mladi pevač Aleksandar Misojčić je, na iznenađenje publike, u 5. krugu ispao iz Zvezda Granda. Međutim, čini se ovaj mladi momak baš ništa nije izgubio, pošto je upravo njegovo ispadanje izazvalo burne reakcije, donelo mu brojne pohvale i podršku, a… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj na auto-putu Beograd - Novi Sad zbog sudara kamiona i automobila
RTV pre 27 minutajoš 26 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih
RTS pre 42 minutajoš 26 povezanih

Još jedna vrsta suvog voća iz Srbije povučena iz prodaje u Grčkoj: Ponovo pronađen sumpor-dioksid
Moj Novi Sad pre 57 minutajoš 8 povezanih

Makron u problemu, tektonski potres u francuskoj! Politička kriza se nastavlja, Lekornu više nije premijer, a opozicija sada traži ostavku predsednika!
Kurir pre 2 minutajoš 37 povezanih

Brnabić o sutrašnjoj sednici: Neće biti blokade parlamenta, moramo da imamo policiju u blizini
Nova pre 37 minutajoš 24 povezane