Povezane vesti
Kada su joj stavili nanogicu, srušio mi se svet: Anastasija prvi put o Cecinom pritvoru - "o tome nikad nismo pričali!"
Mondo 02.06.2021
Anastasija Ražnatović se prisetila trenutka kada su njenoj majci, Ceci Ražnatović stavili nanogicu i odredili kućni pritvor. Anastasija Ražnatović se prisetila trenutka kada su njenoj majci, Ceci Ražnatović stavili nanogicu i odredili kućni pritvor… »
"Svet mi se srušio kad su mami stavili nanogicu": Prva Anastasijina ispovest o Cecinom kućnom pritvoru: "Pred svima sam…
Blic 02.06.2021
Pevačica Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija su 2003. godine u akciji "Sablja" bile uhapšene, a bile su četiri meseca u pritvoru. Cecina ćerka Anastasija Ražnatović tada je imala samo pet godina, a sad se prisetila tog perioda, što inače ne voli da… »
Vesti dana »
"Ukrajina ima nekih teških problema" Završeni pregovori na Floridi, oglasio se Tramp: Velika je šansa da okončano rat
Alo pre 35 minutajoš 12 povezanih
Danas počinje podela vaučera: za decu i prosvetare u Beogradu! Ove godine je njihova vrednost 10.000 dinara
Kurir pre 45 minutajoš 8 povezanih
Penzije od danas veće za 12,2 odsto: Prve isplate pre Božića, a evo koliko će iznositi sa ovim povećanjem
Mondo pre 34 minutajoš 9 povezanih
Rafinerija još danas u tihom režimu rada, od sutra moguće gašenje: Vučić za danas najavio važan sastanak
Radio 021 pre 55 minutajoš 6 povezanih
Lokalni izbori u Mionici, Negotinu i Sečnju: SNS proglasio pobedu u sva tri mesta, zabeleženi i incidenti
BBC News pre 40 minutajoš 10 povezanih