Povezane vesti
Ministar se nada da će biti proslave: Odluka o maturama sledeće nedelje, čeka se stav Kriznog štaba
Kurir 02.06.2021
BEOGRAD - Stav o proslavama mature Ministarstvo prosvete će doneti po preporukama Kriznog štaba a očekujemo da se utvrdi standard u pogledu broja zaraženih pa da se na osnovu toga odobre maturske večeri, rekao je danas ministar Branko Ružić. Gostujući na… »
Ministar Ružić ne zna da li će biti proslava matura
IndeksOnline 02.06.2021
BEOGRAD – Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da će Krizni štab za suzbijanje korona virusa odlučiti da li će biti proslava matura i ocenio da tome treba pristupiti “odgovorno, bez obzira na emocije”. “Mislim da su… »
Ružić: Ne znam da li će biti proslava matura, o tome treba odlučivati bez emocija
Novi magazin 02.06.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da će Krizni štab za suzbijanje koronavirusa odlučiti da li će biti proslava matura i ocenio da tome treba pristupiti "odgovorno, bez obzira na emocije". "Mislim da su mladi shvatili… »
Ružić: Odluka o maturskim večerima verovatno sledeće nedelje
Nova 02.06.2021
Nadam se da ćemo tokom sledeće nedelje doneti odluku o maturskim večerima i da ćemo moći da odobrimo njihovo održavanje, jer ako je epidemiološka situacija dobra, ne treba suspendovati mature, to je važan životni momenat za decu, izjavio je danas… »
Ružić: Ne znam da li će biti proslava matura, odlučivati bez obzira na emocije
N1 Info 02.06.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da će Krizni štab za suzbijanje koronavirusa odlučiti da li će biti proslava matura i ocenio da tome treba pristupiti "odgovorno, bez obzira na emocije". „Mislim da su mladi shvatili… »
Vesti dana »

Mićin: Spomenik žrtvama ne može vratiti živote, ali ne smeju biti zaboravljeni
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Počelo saslušanje dela uhapšenih u Pazaru: „Vlast spinuje međunacionalni sukob koji se neće desiti“
Nova pre 58 minutajoš 28 povezanih

Skandal! Poljski huligani napali pazarce! Preko 30 maskiranih navijača krenulo na ljude iz srpskog kluba, policija sprečila težak incident
Kurir pre 43 minutajoš 27 povezanih

Ekonomija Srbije i Crne Gore: Spoljnotrgovinska razmena, industrijska proizvodnja, BDP i plate u prvom polugodištu 2025.
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 18 povezanih

Ruske snage tvrde da su zauzele Časov Jar, Ukrajina demantuje
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 22 povezane