Povezane vesti
MOMIROVIĆ: Na pruzi Beograd – Novi Sad saobraćaće tri brza voza švajcarske proizvodnje
Moj Novi Sad 02.06.2021
Tri brza voza koja će švajcarska kompanija "Štadler" isporučiti Srbiji do kraja godine biće od februara puštena u komercijalnu upotrebu na pruzi Beograd – Novi Sad. To je danas najavio ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture… »
Do Novog Sada za pola sata i 1.000 dinara: Ministar otkrio kada kreću prvi vozovi
Telegraf 02.06.2021
Ministar je rekao da će Štadler isporučiti Srbiji prvi brzi voz do kraja oktobra, a drugi i treći do kraja godine. Tri brza voza, koja će švajcarska kompanija Štadler isporučiti Srbiji do kraja godine, biće od februara puštena u komercijalnu… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane