Повезане вести

Вимблдон - нема попуста за Осаку!

Вимблдон - нема попуста за Осаку!

Спортске.нет 02.06.2021
Тениски свет је у шоку јер је Наоми Осака одбила да настави учешће на Ролан Гаросу, повукла се са турнира јер се суочавала са притисцима од стране организатора. Она је морала да плати 15 хиљада долара јер се није појавила на… »
Ана Ивановић има коментар на тениски скандал! Јасна порука Српкиње - Немој да се извињаваш!

Ана Ивановић има коментар на тениски скандал! Јасна порука Српкиње - Немој да се извињаваш!

Мондо 02.06.2021
Некадашња прва тенисерка света стала у заштиту младе играчице. Некадашња прва тенисерка света стала у заштиту младе играчице. Огроман скандал на Ролан Гаросу настао је на релацији медији - Наоми Осака, а јапанска тенисерка… »
И Ана Ивановић се огласила поводом случаја “Осака”: Наоми, немој да ти буде жао…

И Ана Ивановић се огласила поводом случаја “Осака”: Наоми, немој да ти буде жао…

Вести онлине 02.06.2021
Бивша шампионка Ролан Гароса, Ана Ивановић, такође се огласила поводом одустајања Наоми Осаке са грен слема у Паризу и послала јој поруку подршке. Многи људи из света спорта стали су на страну Осаке која је упозорена од стране… »
И Ана Ивановић се огласила поводом случаја „Осака“

И Ана Ивановић се огласила поводом случаја „Осака“

Нова 02.06.2021
Ана Ивановић, некада најбоља тенисерка планете, послала је поруку подршке Наоми Осаки, након што је јапанска тенисерка донела одлуку да се повуче са Ролан Гароса. Осака је направила пометњу након објаве да не жели да излази на… »
„Осака? Нико не би требало да захтева посебан третман“

„Осака? Нико не би требало да захтева посебан третман“

Вести онлине 02.06.2021
Чувени шпански стручњак Тони Надал истакао је да ниједан спортиста нема право да захтева посебан третман, а сматра да је Наоми Осака требало да разговара са организаторима Ролан Гароса пре него што је дошла на турнир. Јапанска… »
Новакова подршка Осаки!

Новакова подршка Осаки!

Спортске.нет 02.06.2021
Повлачење најбоље јапанске тенисерке Наоми Осаке са Ролан Гароса изазвало је велику пажњу и бројне реакције претходних дана. Разлог овог њеног потеза је одлука организатора да је новчано казне због недоласка на конференцију… »
Ђоковић пружио подршку Наоми Осаки

Ђоковић пружио подршку Наоми Осаки

Дневник 02.06.2021
ПАРИЗ: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пружио је подршку јапанској тенисерки Наоми Осаки која је одустала од учешћа на Ролан Гаросу због проблема са депресијом и анксиозношћу. „Мислим да је веома храбра што је то урадила… »
"И: ја сам много пута извлачио дебљи крај!" тотално контра од Надала! Новак Ђоковић се овим речима укључио у расправу о…

"И: ја сам много пута извлачио дебљи крај!" тотално контра од Надала! Новак Ђоковић се овим речима укључио у расправу о…

Спортал блиц 02.06.2021
Најбољи светски тенисер пружио је подршку јапанској играчици која се ! Осака се повукла након што је саопштила да неће комуницирати са медијима у Француској “како би сачувала своје психичко здравље”, а да ће је сваки пут… »
Емотивни Новак о Осаки, новцу и нападима које је трпео

Емотивни Новак о Осаки, новцу и нападима које је трпео

Нова 02.06.2021
Случај Наоми Осаке не престаје да буде главна тениска тема, па је сасвим очекивано и Новак Ђоковић добио питање о младој играчици. Јапанска тенисерка и четворострука гренд слем шампионка одлучила је да се повуче са турнира због… »
Новак зачепио уста свима - проговорио о осаки и шок повлачењу: Паковали му лажне изјаве, а он шмекерски одговорио!

Новак зачепио уста свима - проговорио о осаки и шок повлачењу: Паковали му лажне изјаве, а он шмекерски одговорио!

Мондо 02.06.2021
Добро зна Новак кроз шта пролази... Добро зна Новак кроз шта пролази... Наоми Осака повукла се са Ролан Гароса након што је гренд слем турнир обавестио да ће је кажњавати ако се не буде појављивала на конференцијама за медије… »
Ђоковић подржао осаку: Мислим да је била јако храбра, важна је за тенис и потребна нам је назад

Ђоковић подржао осаку: Мислим да је била јако храбра, важна је за тенис и потребна нам је назад

Вечерње новости 02.06.2021
ФОТО: АП/Тањуг Освајачица четири гренд слем титуле се повукла са турнира због проблема са депресијом и анксиозношћу. Ту одлуку је донела након што је објављено да ће бити новчано кажњавана кад год одбије да се појавио на… »

Вести дана »