Повезане вести

Ваки: Срећан сам и захвалан што сам се вакцинисао у Београду

Ваки: Срећан сам и захвалан што сам се вакцинисао у Београду

РТС 02.06.2021
Ђанлука Ваки, светски познати милионер из Италије, примио је данас другу дозу вакцине на Београдском сајму и том приликом захвалио на могућности да у Београду прими вакцину јер се, каже, у Србији осећа као код куће. Ваки је… »
(Видео) "волим те Београде": Италијански плејбој после друге дозе вакцине се огласио, жене полуделе за његовим исклесаним…

(Видео) "волим те Београде": Италијански плејбој после друге дозе вакцине се огласио, жене полуделе за његовим исклесаним…

Блиц 02.06.2021
Ђанлука Ваки, популарни италијански милионер и миљеник жена, (52) примио је данас, 2. јуна, у Београду другу дозу вакцине против корона вируса. Италијански милионер се у Београду вакцинисао 12. маја, а данас је примио ревакцину… »
Ђанлука молио да се шприц и игла отворе пред њим: Италијански милионер на Београдском сајму открио чега га је страх!

Ђанлука молио да се шприц и игла отворе пред њим: Италијански милионер на Београдском сајму открио чега га је страх!

Мондо 02.06.2021
Уплашен, а како каже има и разлог. Уплашен, а како каже има и разлог. Италијански милионер Ђанлука Ђаки након прве дозе Фајзерове вакцине коју је примио у Београду 12. маја, опет је стигао у Србију како би примио другу дозу… »
Ђанлука Ваки пореклом Србин: Деда му је из наше земље

Ђанлука Ваки пореклом Србин: Деда му је из наше земље

Нова 02.06.2021
Светски познати милионер из Италије Ðанлука Ваки примио је другу дозу вакцине против коронавируса на Београдском сајму. У разговору са новинарима, Ваки је открио да је пореклом Србин, јер му је деда са очеве стране из Србије, док… »
Италијански милионер је у БГ дошао с 28 година млађом женом

Италијански милионер је у БГ дошао с 28 година млађом женом

Нова 02.06.2021
Ђанлука Ваки, познати италијански плејбој, допутовао је данас у Београд по другу дозу вакцине против коронавируса, а друштво му је овог пута правила 28 година млађа изабраница Шерон Фонсеко, с којом је недавно добио ћерку. На… »
Ђанлука Ваки се ревакцинисао у Београду: Организоваћу концерт да прославимо

Ђанлука Ваки се ревакцинисао у Београду: Организоваћу концерт да прославимо

Н1 Инфо 02.06.2021
Италијански милионер Ђанлука Ваки је непосредно након примања друге дозе вакцине против коронавируса на Београдском сајму за Нова.рс рекао да је примио Фајзер вакцину. „Јако сам срећан што сам овде. Једва чекам да пандемија… »
Опустили се после вакцине! Пао пољубац ђанлуке и Шерон: Милионер први пут открио породичне детаље и споменуо ћерку! (курир…

Опустили се после вакцине! Пао пољубац ђанлуке и Шерон: Милионер први пут открио породичне детаље и споменуо ћерку! (курир…

Курир 02.06.2021
Ђанлука Ваки примио је другу дозу вакцине у Београду, где је стигао приватним авионом са женом, манекенком Шерон Фонсеком. Италијански ифлуенсер је дошао у белој кошуљи коју је упарио са црним панталонама и крем сакоом, а све… »
Ђанлука Ваки за Нова.рс открио зашто се вакцинисао у Србији

Ђанлука Ваки за Нова.рс открио зашто се вакцинисао у Србији

Нова 02.06.2021
Италијански милионер Ђанлука Ваки је непосредно након примања друге дозе вакцине против коронавируса на Београдском сајму открио коју је вакцину примио, те зашто је баш одабрао да се вакцинише баш у Србији. „Јако сам срећан што… »
Ђанлука Ваки стигао у Београд на ревакцинацију

Ђанлука Ваки стигао у Београд на ревакцинацију

Нова 02.06.2021
Италијански милионер Ђанлука Ваки долетео је данас у Београд како би примио другу дозу вакцине против коронавируса. Ваки је на аеродром Никола Тесла слетео приватним авионом, одакле се запутио на Београдски сајам, где су га… »

Вести дана »