Povezane vesti
Italijanski milioner ima srpske korene: Đanluka Vaki u Beogradu progovorio o svom poreklu i otkrio porodične detalje!
Mondo 02.06.2021
Đanluka Vaki ispričao i da mu je ćerka operisana. Đanluka Vaki ispričao i da mu je ćerka operisana. Italijanski milioner Đanluka Vaki došao je danas 2. juna u Beograd kako bi primio drugu dozu vakcine, a sa sobom je poveo i 27 godina mlađu suprugu Šeron… »
Prelepa je i uvek nasmejana, ali nije sve idealno u njenom životu: Ovo je lepa žena Đanluke Vakija i upola je mlađa od…
Kurir 02.06.2021
Italijanski milioner Đanluka Vaki primio je drugu dozu vakcine. U srpsku prestonicu došao je sa suprugom Šeron Fonseka (26), koja je takođe vaksinisana. "Volim ovo mesto. Ne znam mnogo, ali znam da imam korene u Srbiji sa očeve strane, ali nisam to… »
Vesti dana »

Izrael: Više od 50 aviona učestvovalo u operacijama u Iranu; Tramp razgovarao sa Netanjahuom, Iran preti odmazdom
RTV pre 20 minutajoš 23 povezane

U toku najveća akcija hapšenja Pretresaju se objekti širom zemlje nastavlja se borba protiv korupcije
Dnevnik pre 5 minutajoš 13 povezanih

Danas pretežno sunčano, popodne moguć lokalni razvoj oblačnosti, temperatura do 33 stepena
N1 Info pre 35 minutajoš 10 povezanih

Uticaj veštačke inteligencije na medije prvi put tema na Međunarodnom ekonomskom forumu u Peterburgu
Sputnik pre 20 minutajoš 5 povezanih